Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 10. 2019,
18.07

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

Natisni članek

Keira Knightley slava paparaci kariera materinstvo

Sreda, 23. 10. 2019, 18.07

4 leta, 6 mesecev

Igralka zaradi paparacev skoraj doživela živčni zlom #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

Štiriintridesetletna Keira Knightley je v intervjuju za The Telegraph spregovorila o temnih plateh slave, ki jim v nekem trenutku preprosto ni bila več kos. Zato se je odločila, da se za dve leti umakne iz sveta blišča in zabave ter da ne igra več v svetovnih uspešnicah.

Skoraj prek noči postati slaven, bogat in uspešen je morda nekaj, kar si številni skrivoma želijo, a v resnici slava, sploh v mladih letih, s seboj prinese več negativnega kot pozitivnega, je v iskrenem intervjuju za The Telegraph, ki ga povzema portal Just Jared, povedala igralka Keira Knightley. Ko je leta 2003 zaigrala v svetovni fantazijski uspešnici Pirati s Karibov, se je namreč nenadoma znašla v soju žarometov. Ljudje so jo prepoznali, kamor koli je šla, ves čas pa so ji bili za petami tudi precej agresivni paparaci.

Keiri Knightley je uspešnica Pirati s Karibov prinesla slavo, s katero se ni znala spopasti. | Foto: Keiri Knightley je uspešnica Pirati s Karibov prinesla slavo, s katero se ni znala spopasti. "Takrat je bilo tako, da so imele fotografije mlade slavne ženske, ki je bila ujeta v kakšnem negativnem položaju oziroma trenutku, zelo veliko vrednost. Če torej že sam od sebe nisi doživel živčnega zloma, so te poskušali potisniti na rob – da bi počel stvari, zaradi katerih bi se vrednost tvojih fotografij še dvignila," je povedala.

V nadaljevanju se je spominjala grozljivega incidenta z agresivnimi paparaci, v katerem se je najprej znašla njena igralska kolegica Scarlett Johansson, potem pa še sama: "Spomnim se, da so poskušali Scarlett Johansson v Los Angelesu zriniti s ceste, podobno se je nato zgodilo tudi meni v Kentish Townu. Rekla sem jim, da lahko še ubijem koga s takšno vožnjo, pa so mi odvrnili, da bodo v tem primeru za zgodbo še bolje plačani … Ne vem, kakšne so danes stvari, a takrat so bili časi, ko sem hotela preprosto zbežati od vsega tega. Imela sem občutek, da se sicer stvari ne bodo dobro končale."

34-letna igralka se zadnja leta bolj kot karieri posveča materinstvu. Obiski rdečih preprog in družabnih dogodkov so tako bolj izjema kot pravilo. | Foto: Getty Images 34-letna igralka se zadnja leta bolj kot karieri posveča materinstvu. Obiski rdečih preprog in družabnih dogodkov so tako bolj izjema kot pravilo. Foto: Getty Images

Igralka se je tako odločila, da si takšnega življenja zase ne želi, ter si je vzela dve leti premora. V tem obdobju je temeljito razmislila, kaj in kako naprej, ter se odločila, da v velikih svetovnih uspešnicah preprosto ne bo več igrala. "Uvidela sem, da ne želim biti več del filmov z ogromnimi proračuni, saj preprosto nisem bila kos slavi, ki pride z njimi," je odkrito priznala.

Tako se raje odloča za vloge v manj odmevnih filmih ali za stranske vloge v morebitnih uspešnicah. Zadnja leta pa se bolj kot karieri posveča materinstvu. Pred nekaj tedni je namreč rodila hčerki, z možem Jamesom Rightonom pa sta že imela triletno hčerko Edie.


Preberite tudi:

Keira Knightley
Planet TV Keira Knightley je hčerki prepovedala ogled Pepelke
Joker
Trendi Jared Leto, falirani Joker, je hotel preprečiti film z Joaquinom Phoenixom #video
Trendi Princ William zaskrbljen: Harry in Meghan sta v krhkem stanju #video
Ne spreglejte