Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 2. 2012,
19.59

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Hulk Hogan brki

Petek, 10. 2. 2012, 19.59

8 let, 1 mesec

Hulk Hogan bi odstranil svoje brke le za zajeten kupček denarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slavni ameriški rokoborec in televizijska zvezda Hulk Hogan bi si odstranil brke, po katerih je prepoznaven, vendar le, če bi za to prejel kakšen milijon ali dva ameriških dolarjev.

Hulk Hogan, ki sicer sliši na ime Terry Gene Bollea, je javnosti najbolj znan po svojih legendarnih brkih. Pred kratkim pa je razkril, da razmišlja, da bi si brke odstranil, vendar le pod enim pogojem, in sicer, da za to prejme velik znesek. Hogan, ki se je po koncu svoje rokoborske kariere preizkusil tudi v igralstvu, je namreč sprevidel, da bi morda dobil več filmskih vlog, če bi si odstranil svoje slavne brke. Hogan pa bi bil to pripravljen storiti pred televizijskimi kamerami.

Hogan že prejel nekaj dobrih ponudb

Takoj, ko je Hulk Hogan spregovoril o morebitni odstranitvi svojih brkov, je prejel nekaj ponudb. V stik z njim so stopila različna kozmetična podjetja, ki so bila pripravljena Hoganu plačati, da bi si odstranil brke, ta dogodek pa bi posneli tudi s kamero. "Ko sem o tem spregovoril v javnosti, so vsi ponoreli. Veliko ljudi je bilo nad tem navdušenih, nekateri pa so me prepričevali, da naj tega ne storim. Z mojim agentom so govorila tudi podjetja Gillette in Right Guard, vendar sem se odločil, da bi s svojo namero še malo počakal," je povedal 58-letni Hulk Hogan.

Slavni rokoborec svoje brke "goji" že več kot 40 let, v tem času pa smo ga redko kdaj videli brez njih. Na vprašanje, kdaj bi si bi jih bil pripravljen odstraniti, pa je Hogan odgovoril: "Če bi mi plačali nekaj milijonov ameriških dolarjev, bi si jih takoj odstranil. To ni nič takega, saj bi zrasli nazaj."

Hulk je pred nekaj leti imel tudi svojo resničnostno oddajo z naslovom Hulk Knows Best, ki je spremljala vsakdanje življenje Hulka, njegove takratne žene Linde in njegovih otrok, Brooke in Nicka. Zaradi slave svojega očeta, pa je tudi njegova hčerka Brooke dobila svojo resničnostno oddajo, v kateri je velikokrat nastopil tudi Hulk.

Ne spreglejte