Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2023,
12.45

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

zaroka Demi Lovato

Ponedeljek, 18. 12. 2023, 12.45

4 mesece, 1 teden

Demi Lovato se je zaročila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Demi Lovato | Za Demi Lovato je to druga zaroka, saj se je leta 2020 že zaročila z igralcem Maxom Ehrichom. | Foto Guliverimage

Za Demi Lovato je to druga zaroka, saj se je leta 2020 že zaročila z igralcem Maxom Ehrichom.

Foto: Guliverimage

Ameriška pevka Demi Lovato se je zaročila s kanadskim glasbenikom Jordanom Lutesom. Par je bil pred tem skupaj dobro leto, spoznala pa sta se na snemanju pevkinega albuma leta 2022.

Zaročenca Demi Lovato in Jordan Lutes sta na Instagramu objavila veselo novico, da sta zaročena. Med fotografijami je tudi fotografija, na kateri sta obdana s cvetovi vrtnic in svečami. "Še vedno sem brez besed ... Sinoči je bila najboljša noč v mojem življenju in ne morem verjeti, da se bom poročila z ljubeznijo svojega življenja. Do konca najinih življenj. Ljubim te, srček," je pevka Lovato zapisala v opisu fotografij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

"Svojo najboljšo prijateljico sem zaročil in rekla je da. Ne morem si predstavljati svojega življenja brez tebe in hvala bogu, zdaj mi to ne bo treba. Trenutno se počutim kot najsrečnejši človek na svetu. Tako sem zaljubljen vate," pa je na družbenih omrežjih zapisal glasbenik Lutes.

Kot je za revijo People povedal tiskovni predstavnik, se je v soboto v Los Angelesu zgodila intimna snubitev, kasneje pa sta se zaročenca z družinami odpravila v eno njunih najljubših losangeleških restavracij Craig's.

Spoznala sta se leta 2022 in tudi poslovno sodelovala

31-letna Lovato in 32-letni Lutes sta se sicer spoznala v začetku leta 2022, skupaj pa sta sodelovala tudi pri pesmi Happy Ending in City of Angels, na Lovatinem osmem studijskem albumu, imenovanem Holy Fvck.

Demi Lovato je bila pred tem julija 2020 že zaročena z igralcem Maxom Ehrichom, a sta razmerje kasneje končala. Lovatova je svojo prepoznavnost dosegla z Disneyjevim filmom Camp Rock iz leta 2008, kasneje pa je svojo kariero nadaljevala kot glasbena ustvarjalka. Leta 2018 je skoraj usodno predozirala s heroinom, zdaj pa je trezna več kot pet let. Leta 2021 je tudi javno spregovorila o posilstvu, ki ga je doživela v času, ko je imela 15 let in je delala za Disney.

Oglejte si še:

Mirko Mayer in Kaja Flisar
Trendi Znani novinarski par razdrl zaroko in se razšel
Aksel Lund Svindal
Trendi Nekdanji smučarski zvezdnik po rojstvu sina sporočil še eno veselo novico #foto
Ne spreglejte