Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 9. 2023,
14.15

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

igralec poroka Alba Baptista Chris Evans

Ponedeljek, 11. 9. 2023, 14.15

7 mesecev, 2 tedna

Zaželeni zvezdnik se je poročil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16
Chris Evans, Alba Baptista | Igralec Chris Evans je srečo našel s 26-letno igralko Albo Baptisto. | Foto Guliverimage/Profimedia

Igralec Chris Evans je srečo našel s 26-letno igralko Albo Baptisto.

Foto: Guliverimage/Profimedia

Igralec Chris Evans se je poročil s 26-letno portugalsko igralko Albo Baptisto, s katero sta v zvezi dobro leto. Slavje in poroka sta potekala v strogi zasebnosti na njunem domu, na posestvu v bližini Bostona v zvezni državi Massachusetts.

42-letni igralec se je s 16 let mlajšo igralko Albo Baptisto poročil na zasebnem posestvu v Cape Codu v Massachusettsu. Slovesnosti so se udeležili številne znane osebnosti in zvezdniki, med drugim tudi Robert Downey Jr. z ženo Susan, Chris Hemsworth z ženo, Elsa Pataky, Jeremy Renner, John Krasinski in Emily Blunt, poroča People.

Zvezdnik filma Stotnik Amerika: Prvi maščevalec Evans se je z Baptisto poročil na zasebnem obredu v strogi tajnosti. Povabljenci so namreč podpisali pogodbe o nerazkritju informacij, uporaba telefonov pa je bila prepovedana, poroča PageSix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

"Zaljubljena sta in Chris še nikoli ni bil tako srečen," je povedal vir blizu para, ki je njuno razmerje že lani označil za resno. "Njegova družina in prijatelji jo obožujejo," je še povedal.

Chris Evans je lani o poroki spregovoril, da je to nekaj, kar si želi. | Foto: Guliverimage Chris Evans je lani o poroki spregovoril, da je to nekaj, kar si želi. Foto: Guliverimage

Evans je najbolj znan po svoji vlogi v Marvelovi franšizi Stotnik Amerika, a tudi njegova 26-letna žena je na filmskih festivalih že prejela kar nekaj častnih nagrad, najbolj znana pa je po vlogi Gospa Harris gre v Pariz. Albina mati je prevajalka, zato tudi ona govori pet jezikov: portugalsko, angleško, nemško, francosko in špansko.

Alba Baptista govori kar pet jezikov. | Foto: Profimedia Alba Baptista govori kar pet jezikov. Foto: Profimedia

Evans je o poroki spregovoril že leta 2022, ko je povedal, da je to nekaj, kar si želi. "To je absolutno nekaj, kar si želim, ženo, otroke, da si bom ustvaril družino. Ko beremo o najboljših umetnikih, pa naj bodo to slikarji, igralci, pisatelji, vsi pravijo, da je njihovo najboljše delo nastalo o njihovih zvezah, o ljubezni, ki so jo našli in delili, in družinah, ki so si jih ustvarili, in da to, na kar so najbolj ponosni, ni njihovo delo," je še povedal Evans.

Ceca
Trendi Noro: toliko je Ceca računala za eno uro petja na poroki
Maja Pinterič in Gregor Jakhel Kolarević
Trendi Slovenska igralka in nekdanji košarkar stopila pred oltar #foto
Tim Kores
Trendi Glasbenik in voditelj Tim Kores se je poročil pred vrsto znanih Slovencev #foto
Ne spreglejte