Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2023,
8.32

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

razmerje nosečnost splav Justin Timberlake Britney Spears

Sreda, 18. 10. 2023, 8.32

6 mesecev, 1 teden

Britney Spears razkrila, da je pred leti splavila, ker Timberlake ni želel biti oče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48
Britney Spears in Justin Timberlake | Timberlake se na trditve Britney Spears še ni odzval.  | Foto Profimedia

Timberlake se na trditve Britney Spears še ni odzval. 

Foto: Profimedia

Popzvezdnica Britney Spears je v knjigi The Woman in Me, ki izide 24. oktobra, razkrila, da je bila v času razmerja z Justinom Timberlakom noseča, a je splavila, ker zadnji ni želel biti oče, poroča revija People, ki je pridobila odlomke iz njene še neizdane knjige.

Britney Spears in Justin Timberlake sta bila v razmerju med letoma 1999 in 2002. Kot je 41-letna Spearsova razkrila v svoji knjigi spominov, je bila v tem času noseča, a je splavila, ker Timberlake ni želel biti oče. 

Timberlake nosečnosti ni bil vesel

"Bilo je presenečenje, a zame ni bila tragedija. Tako zelo sem imela rada Justina. Vedno sem mislila, da bova nekega dne skupaj imela družino. To bi bilo veliko prej, kot sem pričakovala. Toda Justin nosečnosti ni bil vesel. Rekel je, da nisva pripravljena na otroka in da sva premlada," je Spearsova zapisala v knjigi The Woman in Me, ki izide 24. oktobra. 

Dodala je: "Prepričana sem, da me bodo ljudje zaradi tega sovražili, vendar sem se strinjala, da otroka ne bova imela. Ne vem, ali je bila ta odločitev prava. Če bi bilo prepuščeno samo meni, tega ne bi storila nikoli."

41-letni Timberlake se na njene trditve še ni odzval. 

Britney Spears in Justin Timberlake sta bila v razmerju med letoma 1999 in 2002. | Foto: Guliverimage Britney Spears in Justin Timberlake sta bila v razmerju med letoma 1999 in 2002. Foto: Guliverimage

Spomnila se je njunega prvega poljuba

V knjigi je delila tudi spomin na njun prvi poljub, ki se je zgodil, ko sta bila še najstnika v otroški oddaji The Mickey Mouse Club. "Igrali smo se resnico ali izziv in nekdo je Justina pozval, naj me poljubi. V ozadju se je predvajala pesem Janet Jackson, ko se je sklonil k meni in me je poljubil," je zapisala. 

Spregovorila je tudi o tem, da je Timberlake trdil, da sta se leta 2002 razšla, ker ga je Spearsova prevarala. Popzvezdnica pa zdaj trdi, da je on tisti, ki jo je prevaral. V knjigi je namreč zapisala, da imena osebe, s katero naj bi jo Timberlake prevaral, ne bo razkrila, saj ima ta zdaj družino, ki je Spearsova ne želi osramotiti.

Justin Timberlake je od leta 2012 poročen z igralko Jessico Biel, s katero imata dva sinova – osemletnega Silasa in triletnega Phineasa. Spearsova pa ima z nekdanjim možem Kevinom Federlineom prav tako dva sinova – 18-letnega Seana in 17-letnega Jaydena. Pred kratkim se je po 14 mesecih zakona ločila od manekena Sama Asgharija.

Preberite tudi:

Britney Spears
Trendi Britney Spears ujeli med vožnjo brez vozniške
Britney Spears in njen oče Jamie
Trendi Britney Spears prepričana, da je njen mož vohunil za njenega očeta
Justin Timberlake
Trendi Po štirih letih se vrača: za enourni nastop naj bi zaslužil veliko vsoto denarja
Ne spreglejte