Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 8. 2023,
16.50

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72

Natisni članek

vohunjenje skrbništvo Jamie Spears Oče ločitev Sam Ashgari Britney Spears

Četrtek, 31. 8. 2023, 16.50

8 mesecev

Britney Spears prepričana, da je njen mož vohunil za njenega očeta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72
Britney Spears in njen oče Jamie | Jamie Spears je imel skrbništvo nad hčerko Britney in njenim premoženjem vse od leta 2008, prošnjo za razveljavitev pa je vložil septembra 2021. | Foto Guliverimage

Jamie Spears je imel skrbništvo nad hčerko Britney in njenim premoženjem vse od leta 2008, prošnjo za razveljavitev pa je vložil septembra 2021.

Foto: Guliverimage

Popzvezdnica Britney Spears, ki je pred kratkim sporočila, da se po 14 mesecih zakona ločuje od moža Sama Asgharija, je zdaj prepričana, da je njen mož že od začetka njune zveze vohunil za njenega očeta Jamieja in mu posredoval informacije o njenem življenju, poroča britanski tabloid Daily Mail.

Kot smo že poročali, je 29-letni maneken in igralec Sam Asghari v začetku tega meseca po samo 14 mesecih zakona vložil zahtevo za ločitev od 41-letne pevke Britney Spears. Razlog za ločitev naj bi bile govorice o njeni nezvestobi.

Asghari naj bi na skrivaj sodeloval s pevkinim očetom

Vir blizu pevke je zdaj za omenjeni tabloid povedal, da je zvezdnica o razmerju z Asgharijem dvomila že dolgo, preden sta se uradno razšla. Spearsova je namreč prepričana, da je igralec, s katerim je razmerje začela pet let, preden se je končalo dolgotrajno skrbništvo njenega očeta nad njo, sodeloval z 71-letnim Spearsom, da bi mu posredoval osebne podatke o njenem življenju. "Britney ima razlog za domnevo, da je Sam na skrivaj sodeloval z njenim očetom Jamiejem že od začetka njune zveze," je vir dejal za Daily Mail. 

Spearsova je prepričana, da je Asghari njenemu očetu posredoval informacije, zaradi katerih bi lahko obdržal skrbništvo nad hčerko, v zameno pa je dobil dostop do nje in njenega denarja. "Britney se zdaj počuti, kot da jo je Sam ves čas zavajal," je še dejal vir blizu pevke.

Jamie Spears je imel skrbništvo nad hčerko in njenim premoženjem vse od leta 2008, prošnjo za razveljavitev pa je vložil septembra 2021. Skrbništvo, ki je bilo uvedeno po več pevkinih živčnih zlomih, so tako pevka kot njeni oboževalci označili za kruto in izkoriščevalsko, saj je imel Spears popoln nadzor nad njenimi financami, kariero in vsakodnevnimi dejavnostmi.

Par sta postala v času, ko je njeno življenje vodil njen oče

Britney Spears in Sam Asghari sta se spoznala leta 2016 na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party. Par sta postala manj kot dva meseca po tem. Takrat je njeno življenje vodil njen oče.

Po tem, ko sta uradno postala par, je Asgharijeva igralska kariera zacvetela. Zaigral je v številnih filmih in serijah, nazadnje z Nicole Kidman v seriji Special Ops: Lioness. Spearsova je zdaj prepričana, da je vzpon njegove kariere povezan z njunim razmerjem, pri čemer naj bi imel velik vpliv njen oče Jamie.

Britney Spears in Sam Asghari sta se spoznala leta 2016 na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party. | Foto: Guliverimage Britney Spears in Sam Asghari sta se spoznala leta 2016 na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Britney Spears in Sam Asghari
Trendi S kontroverznimi objavami po ločitvi znova razburja javnost #video
Britney in Sam
Trendi Da bi dobil več denarja, jo izsiljuje s kočljivimi razkritji
Britney in Sam
Trendi Konec ljubezni: Britney Spears in njen mož sta se razšla
Ne spreglejte