Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 8. 2016,
9.34

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,53

1

Natisni članek

fotografija Usain Bolt Rio 2016

Ponedeljek, 22. 8. 2016, 9.34

6 let, 6 mesecev

Brazilka objavila fotografije vroče noči z Usainom Boltom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,53

1

Usain Bolt | Foto Twitter

Foto: Twitter

Jamajški šprinter Usain Bolt je konec olimpijskih iger in svoj 30. rojstni dan (med drugim) proslavil v družbi lepe Brazilke, čeprav ima doma dekle.

Olimpijske igre so se končale, z njimi povezani škandali in škandalčki pa še niso povsem potihnili. Za zadnjega med njimi je poskrbel jamajški šprinterski šampion Usain Bolt, ki je prav na zadnji dan iger, v nedeljo, (divje) praznoval 30. rojstni dan. Za to mediji niti ne bi izvedeli, če ne bi noči preživel z dekletom, ki je fotodokaze o druženju z Boltom najprej prek aplikacije WhatsApp poslala prijateljem, nato pa ni trajalo dolgo, da so prispeli do brazilskih medijev.

Dekle na fotografijah je Jady Duarte, 20-letna študentka iz Ria, ki je za brazilski časopis Extra izjavila, da ni vedela, da se druži s svetovno znanim športnikom, njuno nočno srečanje pa je opisala kot "normalno".

Bolt je svoj nedeljski rojstni dan začel praznovati že v soboto, poroča tabloid Daily Mail, v noči na nedeljo so ga opazili v nočnem klubu v predmestju Ria, kjer se je zabaval in plesal z nekim drugim dekletom.

 

#UsainBolt hit the club to celebrate his wins and his 30th birthday like....

A video posted by TheYBF (@theybf_daily) on

Vso to ponočevanje ne bi bilo prav nič sporno, če ne bi prav ta konec tedna Boltova sestra Christine Bolt-Hylton razkrila, da ima šprinter že več kot dve leti resno dekle – 26-letno Kasi Bennett. Med drugim je za tabloid The Sun povedala, da se nameravata Usain in Kasi kmalu zaročiti.

Boltovo dekle Kasi na Instagramu:

 

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Bennettova nad razkritjem svoje zveze z Boltom ni bila preveč navdušena, v nedeljo je na Twitterju zapisala, da bi raje videla, da svet ne bi izvedel zanjo. Na fotografije Bolta z drugim dekletom se še ni odzvala, res pa je, da je Jamajčan Rio zapustil dan prej, kot je bilo sprva načrtovano, in se ni udeležil sklepne slovesnosti. Je hitel domov gasit posledice objavljenih fotografij?

Ne spreglejte