Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
21. 9. 2016,
9.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,73

Natisni članek

Marion Cotillard Brad Pitt Angelina Jolie ločitev konec zveze

Sreda, 21. 9. 2016, 9.53

6 let, 6 mesecev

Brad Pitt je za ločitev izvedel le dan pred preostalim svetom

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,73
Brad Pitt, Angelina Jolie | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Tuji mediji navajajo, da naj bi Brad Pitt za ločitev izvedel v ponedeljek, 19. septembra, le dan pred tem, ko je za to izvedel preostali svet. Šokirani igralec pravi, da je Angelina s tem močno ogrozila njune otroke.

"Brad je za Angelinino odločitev o ločitvi izvedel včeraj," je za ameriški Us Weekly razkril vir blizu zvezdnika. Zakonca sta imela za ta konec tedna celo v načrtu, da bi skupaj z otroki odletela v London, a so izlet odpovedali v ponedeljek.

Kot navaja spletni portal TMZ, ki je prvi objavil novico o ločitvi, je Angelina na ločitvenih dokumentih kot datum ločitve označila 15. september, za razlog pa navedla med zvezdniki zelo priljubljene nepremostljive razlike.


Preberite si še, kako so se na ločitev odzvali privrženci Jennifer Aniston.


Kopija ločitvenih dokumentov, ki jih je Angelina vložila na sodišču v Los Angelesu. Razvidno je, da je kot razlog navedla nepremostljive razlike. | Foto: Reuters Kopija ločitvenih dokumentov, ki jih je Angelina vložila na sodišču v Los Angelesu. Razvidno je, da je kot razlog navedla nepremostljive razlike. Foto: Reuters

Ob novici sta zvezdnika javnosti podala ločeni izjavi, kar je nenavadno, saj znani večinoma podajo skupno izjavo o ločitvi in poudarjajo, da je šlo za skupno odločitev. Pri Brangelini pa je drugače. Najprej se je oglasil Angelinin odvetnik, pozneje pa kar Brad sam, ki je dejal, da je zelo žalosten.

So otroci ogroženi?

Viri pravijo, da je za razpad zakona kriv njun različen pogled na starševstvo in vzgojo otrok, kar nekako pojasnjuje tudi izjava Angelininega odvetnika. Ta je dejal, da se je igralka za ločitev odločila v dobrobit otrok, češ da jo skrbi za njihovo zdravje.

Angelina hoče po ločitvi sama skrbeti za otroke. | Foto: Getty Images Angelina hoče po ločitvi sama skrbeti za otroke. Foto: Getty Images

Brad naj bi bil po poročanju TMZ prepričan, da je s tako nenadno odločitvijo za ločitev dodatno škodovala otrokom, saj so se kljub prošnjam, naj spoštujejo njihovo zasebnost v tem času, na vso družino spravili paparaci. "Pravkar je poskrbela za pravi pekel," naj bi dejal Brad.

Menda naj bi jo že prej prosil, da se ločitve lotita kot odrasla, brez nepotrebnega pompa, a je storila ravno nasprotno, še navaja TMZ.

Angelina naj bi bila prepričana, da jo je Brad varal z Marion, a viri blizu francoske igralke pravijo, da nista imela razmerja. | Foto: Getty Images Angelina naj bi bila prepričana, da jo je Brad varal z Marion, a viri blizu francoske igralke pravijo, da nista imela razmerja. Foto: Getty Images

Marion obupana, ker jo povezujejo z ločitvijo

Potem ko so včeraj vsi mediji poročali, da naj bi bila za konec Brangeline kriva francoska igralka Marion Cotillard, ki je z Bradom zaigrala v novem filmu Allied, so na stran Francozinje stopili njeni prijatelji. Dejali so, da se počuti grozno, ker svet misli, da je Bradova ljubica.

V vohunskem trilerju, ki na platna prihaja novembra letos, sta igralca pokazala, da je kemija med njima neverjetna. To je potrdil tudi producent, a naj bi šlo le za ljubezen pred kamerami. Marion je že od leta 2007 v zvezi z igralcem Guillaumom Canetom.

Studio Paramount Pictures je ravno včeraj, na dan, ko je svet izvedel za ločitev, objavil uradni napovednik filma, v katerem lahko prvič vidimo naklonjenost med Marion in Bradom. Dobra marketinška poteza ali samo naključje?

Save

Save

Save

Ne spreglejte