Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 8. 2020,
4.00

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

ločitev sodišče Brad Pitt Angelina Jolie

Petek, 14. 8. 2020, 4.00

3 leta, 1 mesec

Angelina Jolie in Brad Pitt še nista končala z bojem na sodišču

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
Brad Pitt, Angelina Jolie | Brad in Angelina sta se razšla že leta 2016. | Foto Getty Images

Brad in Angelina sta se razšla že leta 2016.

Foto: Getty Images

Čeprav sta Angelina Jolie in Brad Pitt uradno ločena že od aprila lani, imata na sodišču še vedno nerazrešene zadeve glede skrbništva nad otroki in skupnih financ.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se razšla že leta 2016, a se je njuna ločitvena bitka na sodišču vlekla vse do aprila 2019, ko jima je sodišče tudi uradno odredilo samski status.

Vendar nekdanja zakonca še nista zaključila s sestajanjem na sodišču, saj imata še vedno nedorečeno skrbništvo nad petimi otroki (šesti, Maddox, je že odrasel) in skupnimi financami, zdaj pa se je vse skupaj še dodatno zapletlo, saj ima Angelina pomisleke glede sodnika.

Ker je "zaskrbljena je, da se dogaja nekaj neobičajnega", želi doseči zamenjavo zasebnega sodnika, saj je njena odvetnica izvedela, da imata Pittova odvetnika z njim "sumljivo razmerje", in sicer na podlagi preteklih primerov zvezdniških ločitev, kar naj bi bila njihova "majhna skrivnost", poročajo ameriški mediji.

Ob tem je bila igralka deležna očitkov, da želi primer zavleči, vendar pa sodniški papirji razkrivajo, da želi "zadevo s sodnikom rešiti čim prej", da ne bo več nadaljnjih zamud, navaja vir PageSix.

Uradno sta samska od aprila lani, a na sodišču še nista razčistila. | Foto: Getty Images Uradno sta samska od aprila lani, a na sodišču še nista razčistila. Foto: Getty Images

Angelina si želi "pravičnega sojenja"

Tiskovni predstavniki Joliejeve niso podali komentarja, je bila pa toliko bolj zgovorna njena odvetnica Samantha Bley DeJean, ki je dejala, da si njena stranka želi zgolj "pravičnega sojenja, ki temelji na dejstvih, brez posebnih uslug na obeh straneh". In dodala:

"Temu procesu lahko zaupamo le, če bodo vsi vpleteni zagotovili transparentnost in nepristranskost."

Madoxx menda v Bradu ne vidi očeta in z njim nima več stikov. | Foto: Getty Images Madoxx menda v Bradu ne vidi očeta in z njim nima več stikov. Foto: Getty Images

Ločitev Joliejeve in Pitta je bila ena najodmevnejših v Hollywoodu, saj sta prej dajala vtis idilične družine s šestimi otroki, tremi posvojenimi in tremi biološkimi.

A vse skupaj naj bi se podrlo, ko se je Brad leta 2016 s posvojencem Madoxxom na zasebnem letalu spustil v hud prepir, ki naj bi bil povod za to, da je Angelina vložila zahtevo za ločitev. Incident na letalu naj bi močno zaznamoval odnos med očetom in sinom, saj Madoxx menda Brada sploh ne vidi več kot očeta.

Preberite več:

Maddox
Trendi Angelinin najstarejši sin Maddox se "ne vidi kot sin Brada Pitta"
Brad Pitt, Angelija Jolie, Maddox Jolie Pitt
Trendi Divji prepir, zaradi katerega se Brad in Angelina ločujeta
Ne spreglejte