Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 4. 2018,
14.55

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

1

Natisni članek

Projekt Diva Nina Vasilič LJFW Maja Štamol Droljc Lucija Gubenšek

Torek, 10. 4. 2018, 14.55

6 let

Dijakinja, ki si je modno revijo na LJFW ogledala iz prve vrste #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

1

Projekt Diva LJFW | Foto Jure Makovec

Foto: Jure Makovec

Nina Vasilič, odličnjakinja z velikim srcem, ki z družino živi v socialni stiski, si maturantske obleke ni mogla privoščiti. Na pomoč ji je priskočila ekipa oddaje Projekt Diva, ki je Nini pripravila nepozabno doživetje in jo preobrazila v sanjsko maturantko. To pa še ni bilo vse. Pripravili so ji posebno presenečenje in jo odpeljali na ljubljanski teden mode LJFW, kjer si je modno revijo Maje Štamol ogledala iz prve vrste.

Nina v družbi oblikovalke Maje Štamol in voditeljice Lucije Gubenšek. | Foto: Kristijan Švab Nina v družbi oblikovalke Maje Štamol in voditeljice Lucije Gubenšek. Foto: Kristijan Švab

Prejšnjo nedeljo smo v oddaji Projekt Diva videli, kako je kreativna ekipa Nino preobrazila od nog do glave: poskrbela za ličenje, pričesko in prelepo modno fotografijo, preobrazbo pa je zaokrožila prav posebna maturantska obleka. Obleko za ta dogodek ji je izdelala priznana modna oblikovalka Maja Štamol, ki je Nino skupaj s Fordom Slovenija tudi povabila na ogled njene modne revije na ljubljanski teden mode.

Preberite še: Še Pepelka bi bila ljubosumna #video

Projekt Diva LJFW | Foto: Kristijan Švab Foto: Kristijan Švab

Spomladanska izdaja ljubljanskega tedna mode je bila od 4. do 6. aprila v filmskem studiu Viba film, modna revija Maje Štamol pa se je odvila v četrtek. Uveljavljena modna oblikovalka je predstavila kolekcijo Fashion & sweets, o kateri je že pred uradno predstavitvijo povedala: "Sladkorčki nam popestrijo dan in ves čas lepšajo življenje. Lahko so drobni, lahko so veliki, lahko so razkošni, barviti ... Lahko so kreacije, potovanje, čevlji, nakit, avto, lahko pa le očarljiv pogled ali pa droben desert."

Bodočo maturantko, ki se je počutila kot prava zvezdnica, je na ogled modne revije priznane slovenske oblikovalke pospremila vsa kreativna ekipa Projekta Diva, voditeljica in stilistka Lucija Gubenšek, oblikovalka pričeska Aska Kajtazovič, modni fotograf Miran Juršič in umetnik ličenja Empera. 

Projekt Diva LJFW | Foto: Kristijan Švab Foto: Kristijan Švab

Nina je bila pred začetkom revije povabljena tudi v zakulisje, kjer jo je ekipa tamkajšnjih frizerjev in maskerjev uredila in poskrbela, da se je pokazala v vsem svojem sijaju. Maja Štamol pa jo je za to priložnost oblekla v svojo kreacijo, obleko gorčično rumene barve.

Maja Štamol, ki je za Nino oblikovala prečudovito maturantsko obleko, si je pred začetkom modne revije vzela tudi čas in naredila par popravkov na Ninini maturantski obleki, da se ji bo ta na njen svečani dogodek povsem prilegala. Utrinke z modne revije in zakulisja si lahko pogledate v spodnji galeriji.

Fotogalerija
1 / 9
Ne spreglejte