Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 9. 2023,
7.17

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Istria300Ladies kolesarjenje Istria3000 Poreč PR članek

Četrtek, 14. 9. 2023, 7.17

7 mesecev, 1 teden

ISTRIA300

Športna poslastica za vse kolesarske navdušence

Oglasno sporočilo

Hrvaška Istra je že dolgo znana kot izjemna destinacija za kolesarje po celem svetu. Letos bo Istra gostila edinstveno kolesarsko tekmovanje - Istria300. Dogodek, ki bo potekal od 5. do 8. oktobra 2023 v Poreču, obljublja nepozabno kolesarsko izkušnjo za vse udeležence.

Porec_07260-IgorZirojevic | Foto: Igor Žirojević Foto: Igor Žirojević

Ponujajo kar tri različne trase

Istria300 ponuja tri različne trase, ki bodo zadovoljile tako začetnike kot tudi izkušene kolesarje. Istria 155 je primerna za tiste, ki si želijo doživeti Istro in uživati v čudovitih razgledih. Istria 235 je že malo zahtevnejša trasa in je namenjena tistim, ki iščejo malo večji izziv. Glavna in najbolj razburljiva trasa, Istria 300 pa je za najbolj pogumne, ki želijo resnično preizkusiti svoje meje.

Organizatorji so premišljeno izbrali najlepše ceste in trase hrvaške Istre ter jih združili v edinstven kolesarski dogodek. Obljubljajo nepozabno kolesarsko avanturo v osupljivi pokrajini, ki vam bo za vedno ostala v spominu.

Istria300 je ženskam prijazno tekmovanje

Organizator Istria300 se je odločil, da bo spodbujal in prilagodil tekmovanje tudi nežnejšemu spolu. Pobudo podpira tudi Catherine Rossmann, vzpenjajoča se zvezda amaterskega kolesarstva iz Nemčije, skupaj s številnimi strastnimi kolesarkami.

Kljub razprodanim vstopnicam za Istria300 lahko ženske še vedno sodelujejo. Dodali so še nekaj ugodnosti, posebej zanje. Za registracijo po običajni ceni lahko kolesarke izkoristijo kodo za popust: Istria300Ladies. Prvih 50 registracij bo prejelo dodatne ugodnosti, vključno s trening programom, ki bo ženske še bolj opolnomočil v močni moški konkurenci.

Porec_07265-IgorZirojevic | Foto: Igor Žirojević Foto: Igor Žirojević

Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, in ne glede na vašo stopnjo kolesarskega znanja, vas vabimo, da se udeležite kolesarskega dogodka Istria300 in doživite čudovito Istrsko pokrajino na dveh kolesih.

 Naročnik oglasnega sporočila je HRVAŠKA TURISTIČNA SKUPNOST.

Ne spreglejte