Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 7. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Natisni članek

Plažnice Si.mobil advertorial

Torek, 12. 7. 2016, 8.00

2 meseca

"35 si stara. To so naj leta, pravijo."

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Na prvi pogled lahkotna poletna zgodba mestnih gospodičen, a lahko se zgodi, da vas preseneti, ko se začnejo odkrivati skrivnostne zgodbe iz preteklosti … Zgodba All inclusive: Stella M in Kristi Žige X. Gombača vas ne bo pustila ravnodušnih!

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Pokukajte v zgodbo Stelle M in Kristi:

"S Kristi sta res prijateljici, a bili sta tudi sodelavki. V tem trenutku si niti slučajno ni smela privoščiti, da bi sodelavci izvedeli, da jo preganjajo vprašanja, ki se nanašajo na preteklost. Težka vprašanja. Vprašanja, ki ji niso dala miru ne ponoči, ne podnevi." (All inclusive: Stella M in Kristi, Žiga X. Gombač)

 | Foto:


Žiga X. Gombač:

Žiga X. Gombač (1976) se je rodil v Ljubljani, mestu, ki mu je podarilo kopico navdiha, izkušenj in spoznanj. Tudi zelo neposrednih, pristnih in bolečih. Skozi njih se je seznanil z množico oseb, tako dobrih kot slabih. In vsaka od njih se ga je dotaknila na svoj način. Tudi z željo, da bi ga spremenila. Kljub vsemu si je ostal zvest. Dovolj zvest, da o nakopičenem piše kar se da iskreno in svojevrstno. Zaveda se, da je avtor medij. Medij, v katerem čas nalaga usedline doživetij. In če hočejo slednja tja ven, v svet, jih je treba prežeti z odgovornostjo in pristnostjo. Nežno in spoštljivo jih je treba negovati, da se bodo dotaknila vsakega bralca posebej.


Več Plažnic:

"Moj bog, kako so dišala njena pisma"

Dva policaja

"Kako bi rekel, vse drugo mi hodi po glavi, le knjige ne"

Ne spreglejte