Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 7. 2016,
8.58

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Si.mobil

Natisni članek

Plažnice Siol z vami na dopustu plaža Si.mobil advertorial

Četrtek, 7. 7. 2016, 8.58

2 meseca, 1 teden

Dva policaja

Vsebino omogoča Si.mobil
Plažnice

Vroča zgodba o ozadju velike slovenske uspešnice vas bo nedvomno zabavala in vas prepričala, zakaj so Plažnice vedno bolj priljubljeno poletno razvedrilo.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si

Tokrat vam za pokušino razkrivamo del zgodbe izpod peresa Janje Vidmar:

"Nad Sončni dol je legla slutnja škandala. Nekateri so se zaradi boljšega razgleda že prekomolčili na zunanjo stran, v bližino zakrpane glavne ceste, po kateri so se bližala policijska vozila." (Janja Vidmar, Dva policaja)

 | Foto:


Janja Vidmar:

Janja Vidmar (1962) se je rodila dovolj zgodaj, da je zamenjala dve državi in štiri predsednike, ter dovolj pozno, da ji AC/DC še vedno narekuje ritem pisanja. Ustvarja, teče in nerga v Mariboru. Za njenim literarnim rokenrolom se skriva preizpraševanje vesti. Prejela je več domačih in mednarodnih nagrad, njena dela so prevedena v nemščino, italijanščino in druge jezike. Piše knjige, scenarije, drame, kolumne in radijske igre. Pohorje, nizki honorarji in družina ji zagotavljajo odlične pogoje za ustvarjanje, gorske teke in žur.

Ne spreglejte