Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 6. 2015,
13.18

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

DZS šolske potrebščine šola advertorial

Petek, 5. 6. 2015, 13.18

2 meseca, 2 tedna

Šolske potrebščine ugodnejše pred poletjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kdaj je najbolje nakupiti šolske potrebščine? Avgust ni najboljši mesec za tovrstne nakupe. Predlagamo, da za mirnejše počitnice že danes poskrbite za vse zvezke in knjige.

Čeprav imamo pred začetkom novega šolskega leta še dovolj časa za nakup šolskih potrebščin, pa je vseeno bolje že zdaj nakupiti vse, kar bo šolar potreboval septembra. Avgust ni edini mesec, ko lahko nakupujemo zvezke in knjige in ponavadi ni niti najprimernejši.

Tudi če še nimate uradnega seznama šolskih učbenikov in delovnih zvezkov, pa gotovo že veste, da vašemu šolarju pušča nalivno pero, da je že pogrizel vse svinčnike in razcefral radirke ter da bo potreboval veliko plastičnih ovitkov in zvezkov, ki jih ni nikoli preveč. Polet tega je njegova torba že naluknjana, peresnica polna madežev od črnila, copate pa nimajo več podplata. Ali še vedno ne veste, kaj vse morate kupiti?

Pobrskajte po najnovejšem katalogu šolskih potrebščin, kjer boste našli vse za zadovoljen začetek novega šolskega leta.

Po nakupih, ko je še dovolj izbire

Junija, ko smo z mislimi že pri počitnicah, a nas vseeno še vedno čaka nekaj šolskega dela, lahko mimogrede opravimo še nakup nujnih šolskih potrebščin. Z nakupovanjem prek spleta boste prihranili veliko dragocenega časa, ki ga lahko namenite zadnjim šolskih obveznostim.

Zgodaj se odpravimo po nakupih, pa bodo poletne počitnice dosegle svoj namen – spočili se bomo in prav nič nam ne bo treba skrbeti, kdaj se bomo odpravili v knjigarno.

Poleg tega bomo imeli junija še dovolj veliko izbiro, saj izdelki še ne bodo razprodani. Le kdo si želi pisati v zvezke, ki smo jih kupili zato, ker lepših ni bilo? Veliko bolj vestno opravljamo šolske obveznosti, če imamo lične šolske potrebščine in šolsko torbo, ki jo z veseljem odpremo in jo ponosno nosimo na ramenih.

Nekaj napotkov za uspešen nakup šolskih potrebščin

Preglejte vse otrokove potrebščine in se pozanimajte, kaj otrok resnično potrebuje.

Obrabljene in poškodovane stvari bo treba nadomestiti z novimi. Barvice in svinčniki priznanih blagovnih znamk bodo zdržali veliko dlje kot pisala neznanih blagovnih znamk. Tudi dražje nalivno pero se bo obrestovalo, saj ne bo treba vsak mesec kupovati novega. Pri kalkulatorjih je drugače, lahko se zanesemo tudi na kakšnega neznane blagovne znamke. Sploh začetniku ne bomo kupovali najdražjega.

Tudi pri nakupu šolske torbe bomo raje segli globlje v žep, ker bo kvalitetno izdelana torba zdržala dlje časa, pa tudi otrokovega hrbta ne bo pretirano obremenila. Še posebej primerni so ergonomski šolski nahrbtniki, ki pa morajo biti prilagojeni otrokovi velikosti. Poglejte, koliko predalov ima torba. Le tako bo lahko šolar težje stvari spravil bližje hrbtišču, kar je najbolj optimalno za njegovo držo. Tudi naramnice morajo biti dobro prilegajoče in nastavljive.

Dobro premislite, kako boste obrnili vsak evro, ki ga boste investirali v nakup šolskih potrebščin. Nakup prek spletnega kataloga je vedno najugodnejša izbira.

DZS – že 70 let vse za šolo

Poskrbite za učbenike, delovne zvezke in kakovostne šolske potrebščine že zdaj. Na spletni strani DZS je že nov katalog šolskih potrebščin. Zagotovite si ugodnosti ob nakupu šolskih potrebščin, učbenikov, delovnih zvezkov, tehnike in preostalih izbranih učil v DZS.

Ob nakupu s kartico Pika vam knjigarne in papirnice DZS do 31. julija ponujajo: - triodstotni prihranek ob nakupu učbenikov in delovnih zvezkov, - desetodstotni prihranek ob nakupu vseh šolskih potrebščin, - 30-odstotni popust ob nakupu izbranih učnih gradiv in kalkulatorjev ter - izjemni 70-odstotni jubilejni popust ob nakupu sedmih izbranih izdelkov (Veliki atlas sveta založbe DZS, zvezek s črtami Zmaj in David Guetta, mape z elastiko Zmaj, set grafitnih svinčnikov Adel, barvice Noris Staedtler in Easy gel pisala Stabilo).

Šolski nahrbtniki in pisala imajo pri nakupu v DZS večletno garancijo.

S sodelovanjem v nagradni igri na temo 70-letnice DZS si priigrate vstopnice za kopanje v Termah Čatež ali sodelujte v nagradnem natečaju Online, kjer vsako leto nagradijo najboljše avtorje nalivnih peres. Iz zmagovalnega motiva izdelajo kolekcijo pisal Online za prihodnje šolsko leto.

Nagrajujejo tudi prvošolčke s podlogami za sedenje.

Ne spreglejte