Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 2. 2015,
13.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

valentinovo Ilirija darila čas romantika

Sreda, 4. 2. 2015, 13.52

2 meseca, 1 teden

Ne spravljaj me v obup z dolgočasnimi darili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Valentinovo se bliža s pospeškom, mnogi moški pa se že spopadajo z zadrego: kaj podariti, da bo draga opazila, da sem se letos zares potrudil?

Klasična – ali, roko na srce, dolgočasna – darila vaše boljše polovice ne bodo osrečila. Pa ne zato, ker bi bila izbirčna, ampak zato, ker boste s tem dali vtis, da se zanjo niste potrudili.

Uporabno darilo, ki ga lahko "zapakirate" z romantično idejo

Pari danes zaradi vseh obveznosti že tako ali tako preživijo premalo časa skupaj. In ne le služba ali študij, samo pomislite, koliko časa namenjamo tudi vožnji do tja in nazaj in skrbi za urejen videz na delovnem mestu.

Koliko časa pa vaša draga preživi pred ogledalom, da ima urejeno pričesko in je popolno naličena? In priznajte – res je nekaj privlačnega na tem, ko vidite, kako ženska skrbi za urejen videz. Naj vaše darilo sporoča, da cenite njeno urejenost, hkrati pa poskrbi, da ji skrb za videz ne bo več vzela preveč časa. In tako bosta imela več časa zase.

Hitro do urejenega videza – in ostane več trenutkov za ljubezen

Vsaka ženska bi pritrdila, da ji največ časa zjutraj ukrade urejanje pričeske. Zdaj imate priložnost, da ji podarite proste jutranje minute. Povejte ji, da cenite, kako lepa je, hkrati pa, da bosta od zdaj naprej že zjutraj skrbela za ljubeč odnos – imela bosta več časa za poležavanje in kavo v postelji ali pa za skupni zajtrk.

Svojo boljšo polovico boste zagotovo osrečili, če ji boste podarili inovativen izdelek za urejanje pričeske. Ne glede na to, ali je vaša draga skodrana ali ji lasje ravno padajo, s tem darilom ne boste zgrešili.

Je vaša ljubezen skodrana ali ima raje ravno pričesko?

Izdelki ghd bodo zanjo poskrbeli kar najbolje, tako, kot si tudi zasluži. Namenjeni so tako ravnanju kot kodranju las, v ta namen imajo tehnologijo izpopolnjeno do potankosti. V frizerskem svetu so zelo priljubljeni, saj poleg tega, da narekujejo trende in modne smernice, izreden poudarek dajejo na dizajn. Nekaj, kar zagotovo zanima vsako žensko.

S pomočjo likalnikov ghd V gold serije, sušilca za lase ghd air in krtač za oblikovanje bo lahko vaša boljša polovica lase ravnala, kodrala, oblikovala čudovite valove in se z njimi igrala na vse mogoče načine. Pričesko bo lahko zamenjala skoraj tolikokrat kot obleko! Lahko si kar mislite, kako navdušena bo.

Ne spreglejte