Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 6. 2013,
18.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

moški ženska napaka

Sobota, 1. 6. 2013, 18.09

8 let

Napake, ki jih delajo ženske, ko osvajajo moškega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kaj počnejo ženske narobe, ko si želijo osvojiti srce svojega izbranca, in kako lahko to popravijo.

Obupanost Nič ni bolj neprivlačnega kot ženska, ki obupano (in obsedeno) išče moškega. Ne glede na to, koliko strahov imate in kakšni so, so predvsem samo vaši, ne vajini, zato se boste morali najprej sami spopasti z njimi. Ste odrasli in samostojni, nobene potrebe ni, da dajete vtis, da je moški, ki ga osvajate, vaša zadnja priložnost in rešilna bilka, saj ga bo to pognalo na drug konec sveta. Dokler nista zares skupaj, svoje težave rešujte sami.

Pretiravanje Danes prevladuje mnenje, naj ženska stori prvi korak pri osvajanju, kar je čisto v redu, dokler je ne zanese v pretiravanje, kot so zasipavanje z elektronsko pošto in sporočili, naključna srečanja na kraju, kjer ve, da se bo pojavil, povabila na zmenek … Moškemu je treba pustiti, da se potrudi za žensko in jo osvaja, da lahko začuti, da je nekaj posebnega. Poleg tega bi se morala vsaka ženska zavedati svoje lastne vrednosti, še preden jo ceni kdo drug.

Vedno na voljo Moškemu, ki ste mu všeč, ni treba biti vedno na voljo, sploh pa ne, kadar po prijetnem intimnem večeru ne pokliče dva dni. Večino žensk takrat pograbi panika, sprašujejo se, kaj so storile narobe, in ga začnejo oblegati z vseh strani, kar je velika napaka. Naj sam uvidi, da imate tudi vi svoje življenje, v katerem ni prostora za nekoga, ki ne ve, kaj bi z vami. Če se bo odločil za odnos z vami, naj se zanj potrudi.

Podrejanje Čeprav ste morda že zaljubljeni do ušes, ne pozabite, da imate svojo osebnost in da vam ni treba oponašati svojega (bodočega) moškega. Če imate svoje mnenje, ga povejte, in naj vas ne bo strah, da ga bo to odgnalo, kajti če je to ovira, zagotovo nimata (srečne) skupne prihodnosti. Bodite, kar ste, razmišljajte s svojo glavo in ne pustite, da bi z vami manipuliral.

Ne spreglejte