Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 5. 2013,
13.49

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

poroka obleka nevesta

Petek, 24. 5. 2013, 13.49

8 let, 1 mesec

Kakšno poročno obleko izbrati?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poročna obleka je najbrž za vsako nevesto najbolj ključen del opreme, poleg popolne poroke in moža seveda. Predstavljamo vam različne modele poročnih oblek, primerne za vsako nevesto.

Princeskine sanje To je tista obleka, ki je ponavadi najbolj všeč majhnim deklicam, saj je velika, bela, elegantna in glamurozna. Zgornji del je narejen iz životca, spodnji pa iz puhaste dolge obleke, ki spominja na oblak. To je obleka, ki so jo nosile vse Disneyjeve princeske, in je obleka, ki se ji nobena romantična duša ne bi odpovedala. V takšni opravi se sicer skrijejo čevlji in noge neveste, a je nekaj posebnega – ima nepozaben učinek, ki deluje na vsakega, ki jo vidi. Preprosta eleganca Ena takšnih oblek je bila tudi poročna obleka Kate Middleton, ki je bila sicer okrašena s čipko, a je njena oblika preprosta. Je oprijeta, sega do tal in je primerna za vse, ki nimajo težav s svojo postavo. Lahko se odločite za dekolte, lahko za zaprto različico. Na koncu dekolteja lahko ima kakšno razkošno broško, ki se lahko, če je barvna, ujema tudi z nevestinim šopkom.

Mini oblekica Za neveste, ki nočejo skrivati svojih nog, so primerne kratke oblekice, ki segajo do kolen. Če je obleka prekratka, lahko hitro deluje preveč poceni in nič kaj elegantno. Takšne oblekice so lahko seksi in oprijete, lahko pa so igrive in prisrčne. Poudariti je treba, da se le malokrat lepo ujemajo z dolgimi vlečkami, tukaj pridejo v poštev kratke vlečke ali pa kakšna majhna tiara. Bela morska deklica Za ženske, ki imajo obline in so nanje ponosne, je primeren tudi stil morske deklice – oprijeta obleka se pri tleh razširi in zato zaradi svoje oblike spominja na morsko deklico. Tudi te obleke lahko delujejo zelo seksi, saj se ob vsakem koraku vidi gibanje vašega telesa.

Ne spreglejte