Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 11. 2012,
13.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ženska

Četrtek, 1. 11. 2012, 13.31

8 let

Kaj vam ženska želi povedati?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ženske izrečejo veliko stvari, a ko gre za komunikacijo v spalnici, je njeno govorico v šifrah včasih težko razvozlati. Preberite, kaj vam ženska v resnici želi povedati.

Hihitanje, ko je moški tam spodaj Večina žensk je preveč sramežljivih, da bi moškega pocukale za lase in nahrulile, češ kaj se gre tam spodaj in da jim to, kar počne, ne prija. Poleg tega se ženske dobro zavedajo, kako kritika vpliva na moški ego, a dejstvo je, da vsi moški nimajo občutka za oralni seks in da je to treba pokazati, če že ni pravih besed za to. V takšnih trenutkih ženske pogosto popade hihitanje ali pa se delajo, da jih moški žgečka, samo da se umakne. Tako mu niso naravnost priznale, da njegova tehnika šepa, vendar pa je treba vedeti, da se ne bi hihitale dolgo, če bi jim bil seks všeč. Nasprotno, ob dobrem oralnem seksu bi pozabile na smeh.

Ne končajva predigre Ko si ženska ne želi, da bi se predigra končala, verjetno še ni dovolj pripravljena (beri vlažna) na spolni odnos in si želi od svojega moškega še malo truda. Moški v tem trenutku ne bi smel zavijati z očmi, ampak bi se moral zavzeti za njeno vzburjenje, dokler si ga ona vroče ne želi. Še bo treba vaditi!

Pretirana vljudnost Ženske ljubijo moškega, ki jih zna prav prijeti ob pravem trenutku in brez olepševanja sprostiti njuno strast. Ne hvala ne prosim nista besedi, ki bi takrat prav veliko pomenili, a če ju moški zasliši, mora zastriči z ušesi, ker se dogaja nekaj, kar njej gotovo ni všeč, in temu se reče pomanjkanje občutka za pustolovščino. Moški, ne čakajte, da vas ženska prosi za drugačen položaj pri seksu, po možnosti z zdolgočasenim glasom, ampak jo prehitite brez besed. Se vam bo že pozneje zahvalila za vašo drznost.

"Sem lahko jaz na vrhu?" Številne ženske z užitkom jezdijo moškega, saj tako bolje občutijo svojo točko G in so na splošno v položaju, ko si lahko same pomagajo do orgazma. Do tu ni razloga za skrb, a če si ženska vedno znova želi biti na vrhu in to željo izraža med seksom, sporoča moškemu, da z njim ni tako zadovoljna, kot bi morala biti. Drugače povedano, raje sama poskrbi zase, kot da bi se prepustila moškemu, kar ni razlog za njegovo veselje.

Govori grdo Tudi ženske uživajo v umazanem govorjenju med seksom, a ga ne zamenjujejo z žaljenjem. Če reče moški, da je nesramna pohotna punca, je to čisto drugače, kot če ji reče pras…, razlika je za žensko ogromna. Moški seveda ne more zmeraj vedeti, kje je ženska meja, lahko pa to sklepa in se z njo pogovori, preden jo užali.

Naj te čutim globoko v sebi Če to reče ženska med seksom, je nekaj gotovo: moškemu je ne uspe zadovoljiti, najverjetneje pa ga tudi ne čuti na način, da bi to lahko dosegel. Lahko je krivo nenehno spreminjanje položajev, napačen položaj, pri katerem moški ne stimulira njenega klitorisa, ali prehiter seks, dejstvo pa je, da ženska ne čuti ničesar ali skoraj ničesar, kar je daleč od njenega orgazma. Govorjenje, naj ga čuti globlje, pravzaprav pomeni, da bi ga rada čutila bolje, zato bo treba spremeniti položaj in se približati klitorisu.

Ne spreglejte