Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 10. 2016,
15.08

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mercator

Natisni članek

advertorial Radi imamo domače Mercator

Četrtek, 13. 10. 2016, 15.08

2 meseca, 2 tedna

Kaj vam manjka za res domače kosilo?

Vsebino omogoča Mercator
Ričet, kosilo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Vam je zadišalo po domači kuhinji? Za pripravo pristne babičine specialitete potrebujete predvsem dvoje: originalni recept in kakovostne lokalne izdelke. Za prvo morate poskrbeti sami, glede sestavin pa lahko zaupate najboljšemu sosedu.

Mercator vsak dan poskrbi, da iz vaše kuhinje zadiši po pristni domačnosti, tisti, ki vam prebudi pravo lakoto, in tisti, po kateri vaše brbončice kar zavriskajo od veselja.

Ker poznajo želje in okuse svojih strank, so v Mercatorju pod skupno blagovno znamko Radi imamo domače združili najboljše lokalne izdelke. Svojo ponudbo pristne lokalne hrane širijo iz dneva v dan, tako da lahko danes izbirate že med 900 vrst domačih izdelkov, ki jih dobavlja 100 lokalnih pridelovalcev in več kot 20 zadrug. V košarici domačih Mercatorjevih dobrot boste našli raznovrstne izdelke, ki bodo zelo preprosto izboljšali kakovost in okuse vaše kuhinje: od svežega mleka, smetane in jogurtov do mlečnih desertov, namazov in sirov. Prav tako je v ponudbi meso in okoli 100 vrst izdelkov mesnin, kot so klobase, hrenovke, šunke, salame ter prek 100 vrst izdelkov drugih izdelkov: olje, vino, gospodinjski pripomočki iz lesa in podobno.

Spodbujajmo slovensko kmetijstvo

Korenje, zelenjava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Mercator si že vrsto let prizadeva, da bi svojim strankam ponudil najboljše izdelke lokalnega porekla in hkrati stremi k temu, da bi spodbudil širjenje domače ponudbe.

Njihova akcija je odlična spodbuda za inovativnost na področju lokalne pridelave, vanjo se vključuje tudi vedno več mladih proizvajalcev z zavedanjem, da prihodnost njihovega uspeha temelji na pogumu, drznosti in kreativnosti.

V Mercatorju vedno nagrajujejo pristnost.

 

Zakaj imamo radi domače?

V prvi vrsti zato, ker so domače jedi pristnega okusa in ker so preverjenega porekla. Domače in lokalno pomeni tudi sveže in zato bolj kakovostno. Prav zato je akcija Radi imamo domače iz meseca v mesec bolj uspešna in ravno zato so se pri Mercatorju odločili, da bodo svojo ponudbo lokalnih izdelkov ves čas bogatili z novimi sezonskimi izdelki.

Zadruge se predstavijo 

Vse do konca oktobra se v večjih Mercatorjevih trgovinah po Sloveniji predstavljajo številne zadruge s ponudbo svojih izdelkov. Namen akcije je približati zadružne proizvode ter lokalno pridelano hrano potrošnikom. V Mercatorju namreč želijo kupce čim bolje seznaniti o kakovostnih izdelkih iz slovenskih surovin, ki jih proizvajajo zadruge. 

Zato sprašujejo vas: katere lokalne izdelke še pogrešate v Mercatorju?

radi imamo domače | Foto:

Poznate kmetijo, ki ima po vašem mnenju najboljše in najbolj kakovostne izdelke, ki bi jih lahko ponudili v Mercatorju? Bi radi predlagali dobavitelja, ki bi lahko s svojimi pridelki in domačimi izdelki obogatil ponudbo Radi imamo domače?

Mercator vam ponuja priložnost, da sami vplivate na to, kaj boste v naslednjih mesecih lahko kupovali v njihovih trgovinah po vsej Sloveniji. Sodelujte v edinstvenem natečaju, ki lahko še dodatno obogati vašo nakupno izkušnjo v Mercatorju in predlagaje svojega najljubšega pridelovalca ali najljubši izdelek, ki bi ga želeli imeti v vaši najljubši Mercatorjevi prodajalni.

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenci so:

Marija Cvijić
Hermina Namestnik
Damjan Bačnar

Čestitamo!

Ne spreglejte