Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
21. 12. 2016,
18.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

Cindy Crawford manekenka

Sreda, 21. 12. 2016, 18.32

6 let, 7 mesecev

So 50. nova 30.? Pri Cindy Crawford je videti tako.

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80
Cindy Crawford | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Medtem ko so številne starejše zvezdnice ves čas na lovu za mladostjo, ki je ni več, je Cindy Crawford ena tistih, ki svoja leta sprejemajo z velikim veseljem.

Cindy Crawford, ena prvih supermanekenk, ki je še danes spoštovana in cenjena, bo februarja dopolnila 51 let. Za zdaj 50-letna Cindy že 16 let uživa v pokoju, vzgoji dveh najstnikov, 15-letne hčerke Kaie in 17-letnega sina Presleyja, v vlogo manekenke pa se prelevi le še ob posebnih priložnostih.

V nedavnem intervjuju za ameriško revijo US Weekly je razkrila, da se zaveda, da ne bo nikoli več videti kot 20- ali 30-letnica, zato uživa kot 50-letnica. "Vse, kar hočem, je, da sem videti odlično v petdesetih." Izdala je tudi "skrivnost", kako ji, čeprav pravi, da ni videti kot 30-letnica, uspeva ohranjati tako mladosten videz. "Redno telovadim, jem zdravo in res dobro skrbim za svojo kožo."

Cindy z možem Randejem maja letos ... | Foto: Getty Images Cindy z možem Randejem maja letos ... Foto: Getty Images

... in novembra 1997.  | Foto: Getty Images ... in novembra 1997. Foto: Getty Images

Edina sprememba, ki jo je težko sprejela …

Kako je videti njeno življenje, lahko spremlja vsakdo, saj utrinke redno objavlja na Instagramu. K temu spadajo tudi komentarji njenih sledilcev, a še posebej ne mara določenih pripomb na račun staranja: "Res mi ni do tega, da nekdo komentira, kako sem se spremenila in da nisem več videti tako kot pri 20. Tega se zavedam."

Zaveda se tudi, da je njeno življenje izpostavljeno javnosti, zato se mora še toliko bolj posvečati sebi.

Mama in oče sta lepoto prenesla na svoja otroka. | Foto: Getty Images Mama in oče sta lepoto prenesla na svoja otroka. Foto: Getty Images

Za Kaio pravijo, da je mlajša različica svoje mame. | Foto: Getty Images Za Kaio pravijo, da je mlajša različica svoje mame. Foto: Getty Images

Kljub temu pa so ji starejša leta prinesla nekaj presenečenj, ki jih ni pričakovala. "Sive lase sem pričakovala, tega, da se bo tekstura mojih las tako zelo spremenila, pa ne. Ko gledam hčerko, ji rečem, da ima ona moje stare lase in da jih hočem nazaj (smeh, op. p.)."

Kot kaže, je njena hčerka po mami podedovala še marsikaj drugega, saj velikokrat sliši, da je mlajša različica mame. Zato ni nič čudnega, da se je tudi sama podala na manekensko pot.

Save

Save

Save

Ne spreglejte