Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 7. 2012,
10.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 11. 7. 2012, 10.25

8 let

Razprodaje: Motijo me pobesneli kupci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Razprodaje so v polnem zamahu, zato smo znane Slovence vprašali, kaj jim pomenijo razprodaje in kako pogosto se jih udeležijo.

Razprodaje so predvsem ženski praznik, zato ne preseneti izjava pevca skupine Victory Mikija, ki pravi, da modro ošvrkne svojo ženo in nato čaka, kakšen bo odziv: "Če se odpravi na razprodaje, je moja denarnica osiromašena, saj vedno pravi, da se tako splača." Drugi moški Bojan Ilijanić, ki smo ga zaslišali, pa prihaja z modnih brvi, zato smo bili prepričani, da se je podal na razprodaje, a je z odgovorom presenetil: "Na razprodaje se ne odpravljam. Po nakupih hodim, ko kaj potrebujem. Grem v trgovino, kupim in grem ven. Nisem ljubitelj."

Tudi med ženskami ni pretiranega zanimanja Da so razprodaje izgubile svoj čar, dokazujejo mnoge znane Slovenke, ki se na razprodaje niso odpravile, ali pa bodo tam, ko se bo začel drugi razprodajni ciklus in bodo nekatera oblačila še bolj znižana, pojasni ljubiteljica mode Manja Plešnar: "Ponavadi pobrskam po kotih, kjer ostanejo nenavadna oblačila, ki si jih dekleta ne upajo kupiti, meni pa so odštekani kosi všeč. Razprodaje niso ob pravem času, saj sem poleti vedno brez denarja, trenutno pa se veliko posvečam delu."

Raje na kavi kot v gneči in boju za oblačili se bosta v času razprodaj družili igralka Violeta Tomič in pevka Regina, ki poudarja, da ji veliko pomeni mir med nakupovanjem. Igralka pa je počaščena z vabilom za Famme Fatale in je imela na prvi dan razprodaj fotografiranje, zato se jih ni udeležila, pa tudi v prihodnjih dneh je trgovine ne bodo videle: "Ne hodim tam, kjer je veliko ljudi."

"Imam polno omaro, zato recikliram" Voditeljico resničnostnega šova Paradise Hotel na Planet TV Majo Martino Merljak smo spomnili, da so razprodaje: "Sploh nisem vedela, da so razprodaje. V pravem šopingu nisem bila že nekaj časa, ker imam čisto prepolno omaro. Recikliram in delam nove kombinacije." Tudi pevka Maša Medik je bila presenečena nad informacijo, da so se začele razprodaje: "Če sem popolnoma iskrena, sploh ne vem, da so se začele razprodaje. So pa super zadeva, lahko je zelo zabavno, če greš v družbi prijateljic ali prijateljev."

Za razliko od Martine in Maše se je po nakupih odpravila Danica Lovenjak: "Nekaj sem že nakupila in videla še kar nekaj oblekic in kopalk. Najraje kupujem dražje stvari, kot so torbice in čevlji, saj se da veliko prihraniti, ker kakovostne znamke postanejo cenovno zmerne."

"Motijo me pobesneli kupci" Še vedno aktualna prva spremljevalka mis Universe Ajda Sitar, ki bo to lento nosila vsaj še eno leto, saj je letošnji izbor odpadel, se je odpravila po nakupih v Italijo: "Kupila sem nekaj poletnih majčk, srajčk, kratke hlače, pisane dolge hlače, oblekice in očala xray. Na mojem seznamu želja je ostalo še nekaj oblačil Nike in kopalke Besame mucho." Dve nekdanji mis športa, Lea Perovšek in Živa Viktorija Turk, sta ljubiteljici nakupovanja, zato ni čudno, da se je Lea pred odhodom na morje odpravila po nova oblačila: "Na hitro sem obiskala razprodaje, vendar brez kakršnihkoli obveznosti. Razprodaje so super priložnost, da si kupim nekaj, česar ne potrebujem, ker je nižja cena in se takoj bolje sliši. Na razprodajah me zelo motijo pobesneli kupci," je še dodala Lea. Njena lepotna kolegica Živa se je letos posvečala učenju, zato pravega časa še ni imela, a si želi kakšno maksi obleko: "Na razprodajah ne želim kupovati brezglavo, samo zato, ker je poceni."

Ne spreglejte