Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 4. 2012,
23.15

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

bikini

Nedelja, 22. 4. 2012, 23.15

8 let, 1 mesec

Priprave na poletje: hitra hoja in posteljna telovadba

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Le še slaba dva meseca nas ločita od poletnih dni in poležavanja na plaži, zato smo estradnike vprašali, kako se pripravijo na kopalke in kako jih kupijo.

Znane Slovence smo srečali na modni reviji kopalk v Emporiumu in jih vprašali, kateri so njihovi najljubši modeli, koliko kopalk kupijo na sezono ter, seveda, kdaj in kako se začnejo telesne priprave na vroče dneve ob morju.

Pevka Neisha je najbolj navdušena nad tem, da je britvici pomahala v slovo: "Med kopalkami, ki so bile predstavljene na modni reviji, so me najbolj navdušile 'bleščičaste', saj imam pri kopalkah rada disko element. Tudi ta 'colour block' mi je zelo všeč, to, da spodnji in zgornji del nimata nič skupnega. Na splošno pa sem pri kopalkah najbolj navdušena nad belimi, ki se najlepše podajo k zagoreli koži. Sem kampanjski tip nakupovalke, tako da ko grem po nakupih, največkrat kupim cel koš, tako spodnjega perila kot tudi kopalk. Pravilo je, da kupim, ko vidim. Letošnje priprave na poletje bodo v treh delih: kavitacija, laserska odstranitev dlak in fitnes – vse troje zelo priporočam, še najbolj pa odstranitev dlačic, saj odleže, ko rečeš adijo britvici."

Nekdanja mis Slovenije Tina Zajc ima najraje črne kopalke in ima zanimiv recept za pripravo telesa na poletje: "Črne kopalke z bleščicami so mi bile na modni reviji najbolj všeč, saj je črna moja barva, nikakor pa mi niso všeč letošnje divje barve. Pri krojih imam najraje kopalke z vrvicami na bokih, da si jih lahko prilagajaš, saj se drugače naredijo 'špehci'. Spodnje in zgornje dele kopalk kupujem posebej, tako da vsakič, ko naletim na kakšen lep kos, tega kupim, saj kopalk ni nikoli preveč. Na plažo se odpravim s kremo z visokim sončnim faktorjem, tako da sem poleti zelo bela in prijatelji me že nagovarjajo, naj se malo posončim, a meni je tako všeč. Telesne priprave na poletje imam vse leto, saj se želim dobro počutiti. Ker ne maram teka in fitnesa, za svoje telo skrbim s hitro hojo in posteljnimi aktivnostmi."

Nekdanja mis športa Lea Perovšek je bila na modni reviji najbolj navdušena nad igrivimi kopalkami: "Všeč so mi bile kopalke s pikicami v modri barvi, saj jo imam zelo rada in mi zelo dobro pristaja. Kopalke najraje kupujem pri Besame Mucho, ker so zelo pisane in mladostne, jaz pa sem še mlada in se tako dobro počutim. Pristajajo tudi moji postavi, ker nisem najbolj suha in mi poudarijo tisto, kar je treba poudariti, in prikrijejo slabosti. Kopalke kupujem predvsem, če se moda drastično spremeni, a poskušam čim manj, ker jih imam že zdaj ogromno. Svoj odhod na plažo najraje poživim s tunikami in nikoli ne nosim petk, ker želim biti sproščena. Letos se bom pred plažo odpravila na mezoterapijo, saj se mi je nabralo nekaj celulita."

Nekdanji mister Slovenije, ki je dobil nagrado za najlepše telo na svetovnem izboru, Bojan Ilijanič nam je zaupal, da je skrb za lastno telo njegova poklicna deformacija: "Od kopalk imam najraje široke, oprijete ali take na trikotnik mi niso všeč in jih od najstniških let ne nosim. Pri kopalkah mi je najpomembneje to, da se v njih dobro počutim, in ne, da razkazujem svoje telo. Kopalke kupim na od dve leti do tri leta, ponavadi več kosov, ki jih potem nosim več let. Moja profesionalna deformacija je, da sem vse leto v formi, tako da posebnih priprav na poletje nimam, a kljub temu na plažo vzamem hladilno skrinjo, v kateri je tudi kakšen prigrizek."

Manekenka Sabina Remar, ki je bila pred leti tudi mis, bo pred poletjem doživela veliko sprememb: "Leta in leta sem nosila bikini, a letos bi raje imela bolj uglajene kopalke, recimo napol enodelne s kristalčki in malo 'push upa', saj je zdaj že potreben. Zagotovo bom letos izbrala žive barve, marelična mi je najbolj padla v oči. Z nakitom nikoli ne hodim na plažo, tudi v petkah ne. Vzamem pa klobuček in očala. Letos so drastične spremembe v mojem življenju in prav zanimivo mi je, da obiskujem fitnes in skupinske vadbe, saj želim biti do poletja zelo zadovoljna s sabo. Letos imam tako prvič priprave na poletje že zdaj."

Še nekaj mesecev aktualna mis Slovenije Lana Mahnič Jekoš je pri kopalkah zelo izbirčna: "Na modni reviji so mi bile všeč kopalke v pastelnih barvah, ki so lep uvod v poletje. Pri nakupovanju kopalk težko izberem, saj sem zelo izbirčna, ko pa jih izberem, jih nosim, dokler ne razpadejo. Obožujem jih do konca, tako da kupujem nove vsaki dve leti. Rada kupujem dodatke, kot so verižice in uhani, potem pa jih nikoli ne nosim. Na poletje se bom pripravila predvsem s fitnesom, a še nisem začela."

Ne spreglejte