Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 6. 2023,
14.41

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

gube nega kože Hyalu B5 Cicaplast B5 Cicaplast La Roche-Posay Serum PR članek

Sobota, 10. 6. 2023, 14.41

10 mesecev, 2 tedna

Predstavljamo dva nova seruma iz La Roche-Posay laboratorija

Oglasno sporočilo

Cicaplast B5 serum, ki obnavlja kožo na obrazu in jo hidrira, Hyalu B5 serum za področje okoli oči, ki se bori proti temnim podočnjakom. Serumi so v zadnjih letih zavzeli pomembno mesto v kozmetičnih omaricah, predvsem zaradi učinkovitosti tretiranja specifičnih težav in lahke teksture, ki se enostavno vključi v vsako negovalno rutino.

La Roche-Posay_Cicaplast B5 serum_fotografija 2 | Foto: La Roche Posay Foto: La Roche Posay

Zahvaljujoč visoki koncetraciji aktivnih sestavin le nekaj kapljic iz pipete poskrbi za očitno razliko, kar potrjujeta tudi dve novosti iz La Roche-Posay laboratorija. Letošnjo pomlad namreč v lekarne prihaja dolgo pričakovana okrepitev priljubljene Cicaplast linijeCicaplast B5 serum za obraz – rešitev za dehidrirano in razdraženo kožo brez sijaja. Za nežnejši predel okoli oči pa so strokovnjaki francoske dermokozmetične znamke razvili Hyalu B5 serum za področje okoli oči, ki vidno zmanjša temne kolobarje in gube že po dveh tednih uporabe.

OBNOVLJENA KOŽA OBRAZA IN MANJ RDEČICE

Če imate občutljivo kožo ali po estetskem posegu želite nekaj, kar bi kožo v trenutku pomirilo in obnovilo, je prava rešitev za vas Cicaplast B5 serum. Vsebuje hialuronsko kislino in 10 % vitamina B5 (poznanega tudi pod imenom pantenol), ki v tandemu obnavljata poškodovano kožno pregrado in intenzivno hidrirata kožo. Nekomedogena formula, ki vsebuje glicerin ter z minerali in probiotiki bogato termalno vodo, pomaga koži pri krepitvi kožne pregrade in jo ščiti pred dodatno razdraženostjo in izsuševanjem, hkrati pa poskrbi za polnejšo, sijočo in bolj navlaženo kožo na obrazu.

Probiotik iz „zelene“ znanosti

Da bi bila koža videti gladka, sijoča in zdrava, je potrebno vzdrževati ravnotežje mikrobioma, ekosistema vseh dobrih in slabih mikroorganizmov, ki živijo na koži. Za pomoč pri spodbujanju rasti dobrih bakterij je znamka La Roche-Posay z uporabo zelene znanosti razvila ekskluzivno patentirano aktivno sestavino Aqua Posae Filiformis, ki spada med probiotike in je ena od sestavin novega Cicaplast B5 seruma.

Serum predstavlja ščit pred škodljivimi vplivi iz okolja, ki jim je naša koža vsakodnevno izpostavljena. Potrošniški testi so potrdili, da serum izboljša kvaliteto kože že po prvem dnevu uporabe1 in v trenutku poskrbi za intenzivno navlaženost. Kožna pregrada je obnovljena že po eni uri2, kar 73 % žensk pa je opazilo tudi zmanjšano rdečico3.

DVE KAPLJICI IN MINUTA POČITKA

Ta hipoalergeni serum je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo. Namenjen je vsakodnevni hidrataciji, blagodejno pa deluje na kožo tudi po kozmetičnih tretmajih in estetskih posegih, saj mu lahko zaupate, da bo pospešil obnavljanje kože, hkrati pa ne bo izzval dodatnih težav in iritacij. Dovolj sta 1-2 kapljici na obraz in vrat zjutraj in zvečer, po nanosu pa je potrebno počakati le eno minutko, preden na kožo nanesete druge izdelke glede na potrebe kože. To je lahko Age-Correct anti-age krema za nego obraza s ZF50 iz Anthelios linije, ki koži nudi prepotrebno UV zaščito.

La Roche-Posay_Hyalu B5 serum za predel okoli oči_fotografija1 | Foto: La Roche Posay Foto: La Roche Posay ZA SPOČIT POGLED IN MANJ „SMEJALNIH“ GUBIC

Na krilih uspeha svojih serumov za obraz (Retinol B3, Vitamin C10, Hyalu B5), ki so si v lepotnem svetu pridobili mnogo privrženk, je znamka La Roche Posay razvila še prvi serum za nego nežnega predela okoli oči.

Hyalu B5 serum za področje okoli oči se je odlično izkazal v borbi proti temnim podočnjakom in „smejalnim“ gubicam, njegova formula pa ne draži niti najbolj občutljive kože. Temni kolobarji in gube so manj vidni že po dveh tednih uporabe, medtem ko so veke vidno bolj napete že po šestih tednih uporabe. Takšni rezultati so posledica visoke koncentracije aktivnih sestavin: čiste hialuronske kisline, vitamina B5 in 10 % kompleksa (kofein, vitamin B3, hepes) za nego področja okoli oči. Serum se enostavno nanese z ekskluzivnim aplikatorjem s kovinsko kroglico, ki hladi in nežno masira ta del obraza ter zmanjšuje zabuhlost.

 

Oba seruma sta že pristona na policah lekarn, zato predlagamo, da jih čimprej uvrstite v svojo negovalno rutino. Lahkotne formule so kot ustvarjene za prihajajoče tople dni, koži pa bodo podarile vlago in sijoč, spočit videz.

Več informacij o Cicaplast B5 serumu in Hyalu B5 serumu za področje okoli oči najdete na uradni spletni strani znamke.

Cicaplast B5 serum, priporočena maloprodajna cena 38,00 eur

Hyalu B5 serum za področje okoli oči, priporočena maloprodajna cena, 30,78 eur  

1. Potrošniški test, 94 oseb.

2. Instrumentalni pregled 25 žensk

3. Samoocena, 50 žensk.

Naročnik oglasnega sporočila je L'OREAL ADRIA d.o.o.

Ne spreglejte