Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2017,
8.20

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek lepota kozmetika Lux Factor

Ponedeljek, 18. 12. 2017, 8.20

6 let, 4 mesece

Popolno darilo zanjo – sijoča koža brez gubic

Oglasno sporočilo

Vsako leto enako. Nakupovanje daril v zadnjem trenutku, ki se navadno konča tako, da v nakupovalno košarico pač vržemo tisti paket z dvema geloma za prhanje v svetlikajoči se darilni škatli, ob katero se skoraj zaletimo ob vstopu v trgovino.

Letos izberite pametneje in svoji mami, sodelavki, prijateljici, sosedi, tašči ali ženi podarite uporabno darilo – stoodstotno naravno kremo proti gubicam, ki je navdušila že več kot 20 tisoč Slovenk!

  LUX | Foto:

Dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron

V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki zares ustreza vsakemu tipu kože, dejansko deluje, poleg tega pa ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.

Z veseljem naznanjamo, da se je gubic vendarle mogoče znebiti, zahvaljujoč naravni kozmetiki Lux-Factor in njihovi izredno učinkoviti kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s stoodstotno naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Kako deluje?

Idealna kombinacija stoodstotne naravne hialuronske kisline in senzacionalne formule 4D Anti-Wrinkle proti gubicam zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi Lux-Factor 4D Hyaluron proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Lux factor | Foto:

Osupljivi rezultati pred uporabo in po dveh tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

lux factor | Foto:


Natalija Verboten | Foto:

Natalija Verboten, pevka

"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo, zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča. Zdaj sem že več kot leto dni zadovoljna uporabnica."

 

Si želite tudi sami preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem tržišču, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07!

Pssst, preverite še to akcijsko ponudbo!

natalija verboten | Foto:

Ne spreglejte