Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 8. 2020,
10.21

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

InTheLine PR članek

Ponedeljek, 17. 8. 2020, 10.21

3 leta, 8 mesecev

[ODKRITJE!] Neverjetna krema, s katero resnično lahko shujšaš!

Oglasno sporočilo
Intheline

Zaobljeni boki in baročni trebuščki ... Si vedela, da je v neki nedavni raziskavi kar 88 odstotkov žensk poročalo, da so nezadovoljne z videzom svojih teles? Čeprav skušajo sijoče podobe z Instagrama ustvarjati drugo sliko, kakšen odvečen kilogram ni vedno odraz naše prehrane in življenjskega sloga.

Krivcev je pravzaprav lahko mnogo: tudi hormoni, geni in slaba prekrvavitev. Mogoče si odvečne centimetre sprejela z odprtimi rokami, jim napovedala vojno ali si ne daješ več opravka z njimi, ker tako ni rešitve zanje. Pa je res ni? 

Moje življenje se zagotovo ne razlikuje bistveno od tvojega. Stavim, da obe hitiva iz obveznosti v obveznost in da naju druži vsaj eno: pomanjkanje časa.

Trudim se živeti kar se da zdravo in rada bi bila videti tudi zdravo. Zato sem letos celulitu in maščobi na stegnih pomahala v slovo. Odkrila sem Intheline Slimming Serum, ki gladi mojo kožo in zmanjšuje obseg maščobnih oblog – z njegovo pomočjo sem skratka shujšala!

Intheline | Foto:

Naravni Intheline Slimming Serum z gliciretinsko kislino namreč znanstveno dokazano topi podkožne maščobe, je naraven, veganski in hkrati slovenski izdelek.

Si tudi ti kdaj sanjarila ...

Kako bi uživala na plaži, ne da bi se spraševala, kako si videti v kopalkah oziroma ali vsi vidijo tvoj celulit?

Seveda lahko nelagodje odmisliš. Z leti nam vsem postane jasno, da je življenje več kot samo skrb za popolno podobo. Vse se spomnimo kakšnega dišečega poletnega dne, ko smo prijateljice, razmršene in v kopalkah, igrale odbojko na mivki, s cmokom v grlu (a vse navdušene) skakale s skal v morje, v senci srkale hladno pijačo in si mislile: To je življenje! Drobni trenutki sreče.

Intheline | Foto:

Je pa sreča tudi v zavedanju, da za svoje telo skrbimo po svojih najboljših močeh. Da ga krepimo z zdravo, hranljivo hrano, da se gibamo, kolikor se lahko, počivamo, ko telo počitek potrebuje, uporabljamo kozmetiko, ki je naravna in učinkovita.

Enostavno in učinkovito

Opojno dišeči Intheline Slimming serum je tako postal del moje vsakodnevne rutine. Preden se odpravim na kakšno poletno dogodivščino, si z njim namažem dele telesa, kjer se celulita in maščobnih oblog hočem znebiti. Serum nato izkoristi gibanje telesa za bolj učinkovito topljenje celulita in podkožne maščobe. Vem, idealno: krasno dišim in hkrati centimetre topim!

Intheline | Foto:

Ker letos (ponovno) odkrivamo svoj mali košček raja, imam za zate pripravljene tri top ideje za izlete, na katerih boš uživala v družbi ali sama:

  • Rafting po Krki, odlična dogodivščina za družine ali družbo razposajenih prijateljic.
  • Kopanje in sončenje ob toplotnem vrelcu Klevevž, da ti bo res toplo pri srcu.
  • Kolesarjenje po prelepi poti med Kranjsko Goro in Belopeškimi jezeri, za velike in majhne kolesarje.

Kamorkoli se boš odločila, da greš, predlagam, da združiš prijetno s koristnim in ob tem preizkusiš Intheline Slimming Serum. Odlično se bo podal k tvojemu življenjskemu slogu in ti dal tisto piko na i, ki si jo pogrešala. Tako zelo verjamem vanj, da ti v primeru nezadovoljstva v 30 dneh povrnemo denar. V podjetju Intheline si želimo s strankami oblikovati dolgoročen in pošten odnos.

Pomembno je tudi, da veš, da Intheline res skrbi za lepši svet, saj izdelkov ne testira na živalih, prav tako pa so vsi izdelki popolnoma naravnega in veganskega izvora.

Intheline | Foto:

Preizkusi Slimming serum že ta teden!

Trenutno ga lahko še dobiš v omejenem posebnem akcijskem paketu 2+1 GRATIS!

Odkrij Slimming serum zdaj 

Naročnik oglasnega sporočila je Inti d.o.o.

Ne spreglejte