Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 7. 2013,
11.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 7. 2013, 11.06

8 let

Nova pravila: Dolge obleke tudi za majhne ženske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Majhne ženske ne morejo nositi dolgih oblek, usnjena obleka ali suknjič sta za motoriste, svetli čevlji se ne ujemajo s temnimi nogavicami. Pozabite na ta pravila, zdaj veljajo nova!

In da bi lahko uživali v novih modnih kombinacij, vam predstavljamo seznam porušenih modnih mitov.

Pas in nosečniški trebuh ne gresta skupaj Resnica je povsem drugačna. Res lep pas lahko dolgo obleko spremeni v sijajno opravo, saj tesno stisnjen pod prsmi poudari dekolte. Takšno kombinacijo je nosila Jessica Alba med nosečnostjo, zakaj je ne bi tudi ve.

Usnjene jakne so samo za bajkerski šik Ni treba biti ljubitelj skupine Whitesnake, da bi nosili usnje. Sienna Miller je bila videti krasno v kožni obleki Alexandra McQueena, s katero je nosila vintage bolero. Predvsem damsko in elegantno. Z dolgo belo obleko je super nosila usnjeno jakno z zakovicami.

Svetli čevlji se ne nosijo čez temne nogavice Sodobni trendi narekujejo nekaj drugačnega. Natančneje, debele črne najlonke dobijo poseben pečat, če jih kombinirate s svetlimi čevlji. Podobno opravo je imela Sarah Jessica Parker, ki je nosila kratko črno obleko, debele nogavice in nežno rožnate čevlje. To kombinacijo je pozimi pogosto uporabljala tudi modna ikona Olivia Palermo.

Preprečite mešanje barv Novo pravilo, ki velja že nekaj let, je, da se lahko zelo lepo kombinirajo tudi barve, ki običajno ne gredo skupaj. Rožnata in rdeča, zakaj pa ne? Videti je sladko in gotovo boste z živahnimi barvami opažene.

Dolge obleke niso za majhne ženske Majhne ženske ne morejo nositi dolgih oblek. Ta mit se podre, če pogledamo slog nekaterih izmed manjših žensk, kot so Eva Longoria, Jessica Simpson in Kristen Bell. Izberite obleke svetlejših barvah in jih kombinirajte s čevlji s platformo.

Minikrila so prepovedana po 35. letu To pravilo že dolgo ne velja več, saj so novodobne štiridesetletnice videti kot dvajsetletnice. Ženske po štiridesetem postajajo vedno bolj seksi in zakaj ne bi pokazale lepih nog. Pomembno je izbrati pravi model, se držati minimalnega ličenja in preproste pričeske. To svetuje Rachel Zoe, stilistka poznanih.

Ne spreglejte