Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 4. 2013,
9.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Lorella Flego Iryna Osypenko Nemec

Torek, 9. 4. 2013, 9.57

8 let

Lorella Flego v dolgočasni opravi na teden mode

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Čeprav je Lorella Flego čudovita ženska s prirojeno eleganco, pa pri njej pogrešamo malce več drznosti. V enaki barvni paleti nas je bolj navdušila Iryna Osypenko Nemec.

DOBRO: Iryna Osypenko Nemec Tokrat smo pod drobnogled vzeli dve lepotici s slovenske modne scene, ki sta za prvi večer četrtega Philips Fashion Weeka izbrali toaleti v podobni barvi. Plus si je prislužila manekenka Iryna Osypenko Nemec, ki dobro pozna proporce svojega telesa in skoraj nikoli ne razočara. Tokrat je oblekla modni svileni pajac v peščenem odtenku, ki ga je dopolnila s preprostim, a elegantnim belim suknjičem in salonarji v nežno rožnatem odtenku. Zelo modne so tudi zavihane hlačnice, ki optično podaljšajo že tako dolge in vitke Irynine noge. Z dodatki ni pretiravala, nadela si je zanimivo in modno ogrlico, ki je s svojo masivnostjo klasičnemu videzu dodala kanček uporniškega. Še bela pisemska torbica za piko na i in popoln stajling je končan!

NE TAKO DOBRO: Lorella Flego Da peščena barva ni nujno dolgočasna, je izvrstno pokazala Iryna, precej slabše pa se je tokrat odrezala modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego. Vemo, da prisega na preprosto in klasično modo, a vendar se kaj hitro zgodi, da so njene izbire preveč puste in dolgočasne. Tokrat je izbrala kombinacijo topa in krila, v katerem je sicer pokazala svoje lepe noge, a majica s čipkastim detajlom jo postara. Čeprav bi lahko Lorella oblačila dopolnila vsaj z bolj živahnimi in drznimi modnimi dodatki, je tudi tu razočarala, saj se je držala iste barve tudi pri torbici in čevljih. Kaj naj rečemo? Od ženske, ki je redna gostja na svetovnih tednih mode, kakršen je milanski, in pozorno spremlja modne trende, pričakujemo veliko več.

Ne spreglejte