Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 5. 2013,
14.53

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

bikini lepotice manekenke

Torek, 14. 5. 2013, 14.53

8 let, 3 mesece

Deset najbolj seksi žensk v bikinkah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zadali smo si težko nalogo in v poplavi privlačnih deklet, ki redno razkazujejo svoja napol gola telesa, izbrali deset najboljših.

Nekatere slavijo po svojih bujnih oblinah, druge pa po lepih dolgih nogah. Vsaka izmed njih pa ima nekaj tistega več, kar jo naredi najboljšo izmed vseh.

Bar Refaeli Razigrana, seksi, mladostniška in preprosta. Takšna je izraelska manekenka, ki je nekoč omrežila neulovljivega Leonarda DiCapria, a ga izpustila iz rok, da bi se še nekoliko zaužila življenja. Bar zelo rada razveseljuje svoje oboževalce s številnimi napol golimi fotografijami na Twitterju, kar ji ne gre očitati, saj ima resnično telo, ki ga je vredno kazati in gledati.

Irina Shayk Dekle Cristiana Ronalda je v zadnjem obdobju postalo eno najbolj iskanih manekenk na svetu. In če samo pogledamo fotografije, ki jih je posnela za modno kampanjo blagovne znamke Beach Bunny, nam hitro postne jasno, zakaj. Irina ima posebno eksotično lepoto, ki je lahko hladna in nedostopna, v drugem trenutku pa prijazna in nežna. Da, to je Irina Shayk.

Adriama Lima Adriana je pred nekaj dnevi posnela prvo oglasno kampanjo po porodu. Fotografije s snemanja za znamko Victoria's Secret so čutne in zelo seksi. Adriana je videti fantastično, kot kakšna morska deklica.

Alessandra Ambrosio Naslednji Victorijin angelček, ki nas vedno znova navdušuje, je Alessandra Abrosio, ki kljub dvema porodoma še vedno blesti, tako na modni brvi kot na sproščujoči peščeni plaži. Medtem ko je na zadnjem šovu znamke Victoria's Secrets nosila najdražji nedrček, pa nam je bila bolj všeč v preprostih pisanih bikinkah, brez ličil in natopiranih pričesk.

Heidi Klum Večno mlada manekenka nemškega rodu še kar navdušuje. Čeprav se je že pred nekaj časa poslovila od modnih brvi, je še vedno v zavidljivi formi. Dolge noge, lepo oblikovano telo in mladostniški videz, kar kipi od energije.

Gisele Buendchen Šele decembra je rodila, ampak Giselino telo je že pripravljeno na poziranje pred objektivi. Dolgonoga Brazilka spet navdušuje, tokrat je svoje popolne linije pokazala na Twitterju, verjamemo pa, da jih bomo kmalu občudovali tudi na kakšni modni reviji.

Kate Upton Pri Victoria's Secrets so jo zavrnili, ker naj bi bila preveč običajna, vendar čas je pokazal, da je veliko več kot samo to. Seksi telo, svetli lasje in bujno oprsje so paša za moške oči in pravi magnet za modne hiše, ki se borijo za njen obraz.

Miranda Kerr Čeprav je Miranda angelska krila postavila v kot, s pokončno držo nadaljuje svojo manekensko pot. Tudi ona občasno postreže s kakšnimi zanimivimi in pikantnimi fotografijami na medmrežju. Njene črne miniaturne bikinke so se že vpisale v zgodovino.

Rihanna Rihanna se praktično ves čas slači. Ali v kakšnem videospotu, največkrat pa kar doma, za svoje oboževalce. Njena divja nrav privlači, njene lepe obline pa spravljajo ob pamet vse moške oboževalce po vsem svetu.

Beyonce Tudi Beyonce je odvrgla cunjice in v kampanji za modno hišo H&M oblekla samo kopalke ter pokazala svoje popolno in lepo izklesano telo. Čista desetka!

Ne spreglejte