Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
4. 9. 2017,
4.08

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

moja torba torba Nataša Mernik Anakrejevska

Ponedeljek, 4. 9. 2017, 4.08

6 let, 7 mesecev

Blogerka Nataša Mernik: Denar raje porabim za potovanje kot za torbice #MojaTorba

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
Nataša Mernik, Anakrejevska | Foto Žiga Zupan/Sportida

Foto: Žiga Zupan/Sportida

Modna in lepotna blogerka Nataša Mernik je ena tistih žensk, ki s seboj najraje nosi čim manj, zato je velika oboževalka majhnih torbic.

Nataša Mernik, ki jo njene sledilke poznajo pod vzdevkom Anakrejevska, pravi, da torbice naravnost obožuje, čeprav jih ima trenutno samo okrog deset, pravi. "Pred kratkim sem praznila omare in takrat jih je veliko našlo nov dom. Moja najljubša je trenutno torbica, ki jo vidite v videu."

Torbica je njen najljubši dodatek in velikokrat nadomesti tudi nakit, ki ga nosi zelo redko.

Torbica je zato tisti del oprave, ki pri meni ponavadi izstopa; po drugi strani pa sem zmožna kakšen dan preživeti tudi brez nje.

Fotogalerija
1 / 7

Vanjo lahko spravi vse, če pa potrebuje še kaj, si pomaga z bombažno vrečko. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Vanjo lahko spravi vse, če pa potrebuje še kaj, si pomaga z bombažno vrečko. Foto: Žiga Zupan/Sportida

Raje mini in bombažna vrečka

Za razliko od mnogo žensk, ki imajo rade velike torbice, saj lahko vanje pospravijo več stvari, so Nataši veliko ljubše mini torbice, ravno iz razloga, da nosi manj krame.

A njena teorija o tem hitro pade v vodo, saj ima skoraj vedno s seboj še bombažno vrečko, ki pa je vedno polna, razlaga v smehu.

Blogerka Anakrejevska: V zadnjem letu se je nam, blogerkam vse obrnilo na glavo #UličniStil

Nataša pravi, da so dizajnerske torbice tako drage samo zaradi imena, ki ga nosijo. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Nataša pravi, da so dizajnerske torbice tako drage samo zaradi imena, ki ga nosijo. Foto: Žiga Zupan/Sportida

Za razliko od nekaterih blogerk, ki si oprave popestrijo s torbicami pregrešno dragih znamk, si Nataša takšne še ni privoščila, saj pravi, da denar raje zapravi za kakšno potovanje. "Menim, da pri mnogo znamkah preplačamo njihovo ime, a je to odločitev posameznika."

A to še ne pomeni, da nima svoje favoritke; trenutno ji je najbolj všeč Guccijeva torbica Dionysus GG Blooms, katere cena se giblje od 650 do 1.890 evrov.

Guccijeva torbica, za katero vzdihujejo mnoge modne navdušenke. | Foto: Gucci Guccijeva torbica, za katero vzdihujejo mnoge modne navdušenke. Foto: Gucci

Preberite še:

Save

Save

Save

Ne spreglejte