Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 5. 2017,
14.19

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Abanka

Foto: Thinkstock in Abanka

Natisni članek

dom moda advertorial Visa Electron plačevanje kredit Abanka

Sreda, 10. 5. 2017, 14.19

2 meseca, 2 tedna

Modni kosi in dizajnersko pohištvo, o katerih ni treba več samo sanjati

Vsebino omogoča Abanka

Foto: Thinkstock in Abanka

Tudi če nismo strastni oboževalci znanih modnih blagovnih znamk, kdaj pa kdaj vsakdo sanja o določenem modnem kosu, ki bi si ga privoščil. Včasih je pred našimi očmi kakšen poseben kos oblačila ali pa si predstavljamo, da bi dom končno polepšali s kosom prav vrhunsko oblikovanega pohištva.

fashion moda obleke | Foto:

Ob posebnih priložnostih si želimo narediti vtis s prefinjenim kosom oblačila, novimi čevlji priznane modne znamke, nakitom ali torbico. S popolnim stajlingom povemo tudi nekaj o sebi - kaj nam je všeč in kako se počutimo.

Dizajnerski kosi oblačil imajo lahko visoko ceno. Zakaj se ne bi kdaj prepustili želji po izvirnosti, ki nam jo ponuja originalna dizajnersko oblikovana obleka?

fashion moda obleke | Foto:

Za posebne priložnosti, ko bi radi izkazali spoštovanje dogodku ali osebam, s katerimi se bomo družili, so idealni trenutki, ko svojo garderobo obogatimo z nekaj večnimi, a malce dražjimi kosi.

oblačila moda fashion design ženska | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Naložbe v večno klasiko ne bomo obžalovali nikoli. Svoje najbolj skrite želje si lahko uresničimo z nakupom z obročno kartico kreditna Visa Electron iz Abanke.

Kavč priznanega oblikovalca lahko ustvari edinstven dom

kavč soba dom | Foto:

Zakaj bi se omejevali samo pri oblačilih in čevljih? Nekaj neusahljive ustvarjalne energije svetovnih oblikovalcev pohištva vnesimo še v svoje domače okolje. Tudi stanovanja govorijo našo osebno zgodbo in za svoj dom si prav vsak želi, da bi bil edinstven in da bi izžareval pozitivno energijo. Popoln dom je hkrati prijeten prostor za ustvarjanje in sproščanje.

Si želite, da bi v vaši dnevni sobi končno kraljeval kavč, ki bi postal središče vašega doma in bi žel pohvale vsakega gosta? Funkcionalen, sodobno oblikovan kavč iz trpežnih materialov lahko predstavlja veliko naložbo. Ker gre za kos pohištva posebnega pomena v našem domu, je smiselno izbrati kvaliteten kavč.

kavč soba dom | Foto:

Svetujemo vam, da izberete sedežno garnituro preprostih linij, umirjenih barv in kakovostnih materialov, ki jo boste potem zlahka kombinirali z drugimi posebnimi kosi in dodatki.

Z novim kavčem boste lahko povsem spremenili svoj dom. Pri tem vam lahko pomaga obročna kartica kreditna Visa Electron iz Abanke.

kavč soba dom | Foto:

Naročite svojo obročno kartico kreditna Visa Electron.

Kartica, ki uresniči najbolj skrite sanje

Z nakupom z obročno kreditno kartico Visa Electron iz Abanke si lahko uresničite najbolj skrite sanje.

veo kartica abanka | Foto: Abanka ponuja obročno kreditno kartico Visa Electron uporabnikom osebnih računov Aračun, Aračun Senior in Premium. Obročna kreditna kartica Visa Electron s svojo podobo ne razkriva, da gre za obročno kartico.

Glavne prednosti obročne kartice kreditne Visa Electron:

  • Kredit je na voljo v vsakem trenutku, brez dodatnih preverjanj kreditne sposobnosti. Obročne nakupe preprosto uveljavljamo na vseh prodajnih mestih po svetu (tudi prek spleta!), kjer sprejemajo kartico Visa Electron, ne glede na to, ali prodajno mesto ponuja obročne nakupe ali ne.
  • Sami izberemo število obrokov. Po opravljenem nakupu se s preprostim kratkim sporočilom (SMS) odločimo za število obrokov, teh je lahko med 2 in 12.
  • Stanje porabe na obročni kartici lahko preverimo v mobilni banki Abamobi in spletni banki Abanet.
  • Omogoča nam nakupe brez skrbi in zapletov.

Dodatno varnost pri poslovanju s karticami doma in v tujini ponuja zavarovanje zlorabe kartic, ki vključuje tudi zavarovanje nekaterih osebnih predmetov.

Ugodnosti za nove uporabnike Aračuna

abanka | Foto: Še niste uporabniki Aračuna? Pri Abanki ste lahko deležni še dodatnih ugodnosti. Ponudba velja do 30. 6. 2017 oziroma do preklica.

Novim uporabnikom Aračuna in Aračuna Senior, ki ob odprtju računa sklenejo vsaj še eno od storitev (mobilna banka Abamobi, spletna banka Abanet, mobilna storitev Abasms, Abacent, varčevanja in depoziti ter limit), Abanka ponuja še druge ugodnosti, in sicer brezplačno devetmesečno vodenje Aračuna ali Aračun Senior ter še tri izmed ugodnosti:

  • šest mesecev brezplačne uporabe spletne banke Abanet in/ali mobilne banke Abamobi,
  • šestmesečno nadomestilo za obveščanje Abasms (info ali varnostni paket ali oba),
  • izstavitev osebne številke (PIN),
  • brezplačna enoletna članarina za kreditno kartico Visa Electron z obročnim načinom odplačevanja ali klasično kartico Visa ali Mastercard (velja za osnovno kartico),
  • 50-odstotno nižje nadomestilo za vplačilo z UPN z avtomatskim zajemom podatkov na bančnem okencu za uporabnike Aračuna za obdobje šest mesecev.
Ne spreglejte