Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 6. 2018,
15.02

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek natikači Etiketa Shop

Četrtek, 14. 6. 2018, 15.02

5 let, 11 mesecev

10 najlepših sandalov poletne sezone

Oglasno sporočilo

Poletje je pred vrati in čas je za prenovo garderobne omare. Tako kot vsako sezono, bodo tudi tokrat glavno vlogo odigrali sandali, kjer bo prav vsaka dama našla par po svojem okusu.

Trenutno najbolj priljubljena spletna trgovina v Sloveniji - Etiketa Shop je pripravila pester izbor najbolj modnih in cenovno dostopnih sandalov tega poletja. Ekipa modnih strokovnjakov, ki spremlja trende na modnih brveh po svem svetu, vsak teden postreže z novimi modnimi kosi, ki bodo krasili tvoja stopala. V nadaljevanju pa izpostavljamo nekaj ključnih modnih trendov sezone, ki so že na voljo na Etiketa Shop in čakajo na tvojo neskončno modno kreativnost.  

NATIKAČI za udobne in modne kombinacije

Nekoč smo se nad njimi zgražali, danes je to eden ključnih modnih trendov. Natikači iz gume z dodatkom umetnega krzna so postali nepogrešljiv modni kos v omari vsake modne dame.

Trenutno najbolj prodajani natikači | Foto: Trenutno najbolj prodajani natikači

Za tiste z minimalističnim posluhom za modo pa so na voljo klasični modeli, ki se podajo vsem urbanim modnim kombinacijam.

Etiketa shop | Foto:

Za bralke siol.net je Etiketa pripravila poseben 10% popust s kodo: SIOL10

ELEGANCA in UDOBJE sta na prvem mestu

Modni trendi narekujejo, da letos tudi za nekoliko bolj svečane ali poslovne priložnosti, če vam to seveda dopušča kodeks oblačenja, obujete japonke ali sandale. Etiketa Shop ponuja najbolj trendi modele v različnih barvah in z dodatki detajlov kot so kovinske zaponke ali neti. 

Etiketa shop | Foto:

Čas je za PLATFORME!

Poletje naj bo udobno in hkrati modno. Prav zato je Etiketa izbrala široko ponudbo sandalov s platformami, ki bodo naše spremljevalke večernih zabav, popoldanskega potepa po mestu ali službenih obveznosti.

Udobni sandali s platformo | Foto: Udobni sandali s platformo

Naročnik oglasnega sporočila je Sedna Marketing d. o. o.

Ne spreglejte