Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 11. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Ilirija d.o.o.

Foto: Thinkstock in Pinterest

Natisni članek

advertorial frizura lasje prazniki prazniki

Sreda, 22. 11. 2017, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Naj pričeske sezone

Vsebino omogoča Ilirija d.o.o.

Foto: Thinkstock in Pinterest

December in z njim bleščeče zabave so pred vrati. Za te priložnosti vam predlagamo tri pričeske za sijoč, eleganten in prefinjen videz.

Vsaka sezona prinaša nove smernice in tudi letošnja ni nobena izjema. Za povrhu so pred nami praznični tedni, saj se približuje konec leta, z njim pa veseli december. Čeprav mraz kliče h kapam, so letošnji jesensko-zimski trendi tako ljubki, da bi jih bilo škoda hraniti samo za zaprte prostore.

Pričeska, ki je bila v 70. letih eden izmed največjih lepotnih hitov, je doživela prenovo.  | Foto: Pričeska, ki je bila v 70. letih eden izmed največjih lepotnih hitov, je doživela prenovo.

1. "Shag" - nazaj v 70. leta

Ena izmed najbolj priljubljenih pričesk 70. let prejšnjega stoletja, t. i. "shag", je svojo veliko vrnitev doživela že lani, vrhunec svoje priljubljenosti pa dosega letos. Po napovedih številnih lepotnih strokovnjakov nič drugače ne bo ob koncu koledarskega leta.

Lasje so postriženi do ključnice, sprednji lasje pa v daljši frufru, lahko s sredinsko prečko, ki ustvari pridih 70. let. Pričeska je idealna izbira za vse tiste, ki imajo trenutno srednje dolg paž oziroma "lob", ki je postal predolg. Tega se namreč lahko zelo hitro preoblikuje v "shag" in tako ponovno ustvari popolna dolžina.

2. Nazaj počesani lasje mokrega videza - nazaj v 80. leta

Nazaj počesani lasje so bili velik lepotni hit v 80. letih prejšnjega stoletja, zdaj pa so doživeli veliko vrnitev. Priljubljen moker videz se vrača, zaradi svoje raznolikosti pa je tovrsten slog primeren za vsako priložnost. Začinite svoj videz z eleganco in kančkom drznosti, ki ju trend prinaša. Na fotografiji je avstralska igralka Margot Robbie. | Foto: Na fotografiji je avstralska igralka Margot Robbie.

Lasje naj bodo spuščeni in počesani nazaj ter utrjeni s svetlečim gelom za lase. Na ta način boste videti sproščeno, kot da v svoj videz niste vložile veliko truda. Lasje so lahko povsem ravni ali pa rahlo valoviti.

Gre za videz, ki je zelo prefinjen in šik. Izraža sofisticiranost in samozavest, saj so lasje počesani z obraza.

3. Okraski za lase

Danes veliko smernic postavljajo modne hiše, pa tudi svetovni zvezdniki in zvezdnice, veliko pa jih uveljavijo družbena omrežja, tudi Instagram in Pinterest. Ta priljubljena virtualna "tabla", na kateri se rojevajo trendi, je osvojila milijone uporabnikov, ki z njeno pomočjo ustvarjajo svoj popoln dom in garderobno omaro ter izbirajo med najbolj želenimi videzi tako na področju ličenja kot pričesk.

Foto: Pinterest | Foto: Foto: Pinterest

Zadnji v nizu trendov na Pinterestu so okraski za lase, ki so zadnje tedne eden najbolj iskanih vnosov na Pinterestu. Od črnih pentelj do ljubkih in diskretnih zaponk, obročev za lase, okrašenih z žametom in svetlečimi kamenčki ali biseri. Gre za okras, ki bo to sezono zagotovo polepšal vašo pričesko.

Preprosta žametna črna pentlja ali sponka za lase je primerna izbira za čez dan, razkošnejše dodatke pa prihranite za posebne priložnosti in večerne zabave, da v svojo podobo vnesete kanček glamurja.

Foto: Pinterest | Foto: Foto: Pinterest

Da bi našle kaj primernega zase ali dobile zamisel, kako preprosto pričesko spremeniti v uglajeno, razigrano, ljubko, urejeno ali elegantno, smo dodali fotografije nekaterih najbolj trendovskih modnih dodatkov in okraskov za lase, ki niso samo estetski, ampak tudi praktični.

 

 

Ključna je nega

A ne pozabite - vse se začne pri negi, lepo oblikovana pričeska je samo končni rezultat. Za sijoč in satenast videz las priporočamo sredstvo za nego las Moroccanoil iz originalnega arganovega olja. Ekskluzivna formula poleg naravne gladkosti in sijaja izboljšuje stanje las, ki so z vsako uporabo bolj zdravi in lepi.

Brez izdelkov za oblikovanje las Moroccanoil ne bi smela biti nobena ženska. Tako menijo najboljši svetovni frizerji, stilisti, znane osebnosti in ženske po vsem svetu. Izdelki Moroccanoil ® so postali svetovno znani zaradi svoje lahke teksture, uporabe, ki daje naraven videz, in edinstvenega načina takojšnje absorpcije v lase brez ostankov.

Navdih za vonj ter ekskluzivno modro in oranžno pakiranje Moroccanoil ® je bilo Sredozemlje. Prepoznaven vonj Moroccanoil ®  ima lepe, prefinjene odtenke in pomirja čute. | Foto: Navdih za vonj ter ekskluzivno modro in oranžno pakiranje Moroccanoil ® je bilo Sredozemlje. Prepoznaven vonj Moroccanoil ® ima lepe, prefinjene odtenke in pomirja čute.

Nasveti, ki vam bodo pomagali do popolnih prazničnih večerov

Najprej priprava

Da boste ob prazničnih večerih popolnoma sproščene in brezskrbne, morate predvideti vse neprijetnosti, ki bi vaš popoln večer lahko spremenile v katastrofo. Poleg nege za lase si privoščite tudi celovito nego.

Začnite pri svojem telesu

Sprostite se pod pomirjujočo prho. Vsakodnevne skrbi odplaknite z negovalnim gelom za prhanje, ne pozabite na depilacijo, privoščite si kakovosten piling, po prhanju pa si v kožo vtrite hranljivo mleko za telo, ki bo vaši koži povrnilo izgubljeni sijaj.

Nadaljujte z nego obraza:

Kožo najprej temeljito očistite, privoščite ji piling, nato pa na obraz nanesite masko. Na koncu kožo nagradite še s kakovostno negovalno kremo.

Svoj stajling izpopolnite z večernim mejkapom in urejeno pričesko. Najdrznejšim priporočamo rdečo šminko in rdeč lak za nohte, če  želite osupniti že s prvim pogledom, pa preizkusite tudi umetne trepalnice.

Pri uporabi negovalnih izdelkov za telo bodite pozorni na izbiro kakovostnih izdelkov, primernih za vaš tip kože in lasišča. Preverite raznoliko ponudbo kozmetičnih in negovalnih izdelkov na spletni strani Click2Chic.si, kjer boste gotovo našli popolne izdelke za vsako priložnost v letu.

Od poškodovanih las do zdravljenja Moroccanoil

Zgodba Moroccanoil ® se je začela z izjemno poškodovanimi lasmi soustanoviteljice Carmen Tal, kar je bila posledica slabega barvanja. Prijateljica ji je ponudila pomoč in jo peljala v salon, kjer je doživela osupljivo zdravljenje z oljem, ki takoj preoblikuje lase iz poškodovanih v sijoče, gladke in obvladljive. Navdušena nad izjemnimi rezultati čudežnega olja se je Carmen odločila, da bo raziskala to unikatno zdravljenje las in njegove prednosti delila z ženskami po vsem svetu.

Ne spreglejte