Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 3. 2022,
13.21

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

skakalci Planica Planica nagradna igra Barcaffe PR članek

Četrtek, 10. 3. 2022, 13.21

2 leti, 1 mesec

PREMAKNI SE - PR’LET NA KAVO!

Barcaffè skupaj s slovenskimi skakalci predstavlja novo nagradno igro z bogatimi nagradami

Oglasno sporočilo

Barcaffè skupaj s člani slovenske skakalne reprezentance v duhu svoje nove komunikacijske kampanje Dobra kava te zbudi, najboljša te premakne motivira ljudi, da stopijo iz cone udobja in se premaknejo.

Barcaffe_1_v1 | Foto:

Pri Barcaffèju si že dolgo prizadevajo podpirati mlade in uspešne športnike, ki nas s svojimi uspehi združujejo, navdajajo s ponosom in motivirajo, da smo tudi sami uspešnejši. Zlati sponzor so tudi slovenski skakalni reprezentanci, zato so v novo kampanjo vključili ene izmed naših nadpovprečnih skakalcev Petra Prevca, Niko Križnar, Špelo Rogelj, Emo Klinec, Anžeta Laniška, Timija Zajca in Tilna Bartola. Da bi proslavili uspešen konec skakalne sezone, naši skakalni junaki vabijo na skodelico kave Barcaffè.

Nagradna igra, ki se že odvija na Barcaffejevem družbenem profilu Facebook, kjer bodo tudi objavljeni vsi nagrajenci, uresničuje želje in riše nasmehe na obraz vsem navijačem naše uspešne skakalne reprezentance, pa tudi adrenalinskim navdušencem.

Pri Barcaffèju sporočajo, da bodo nagrajence zabavne nagradne igre nagradili z adrenalinskim spustom po najstrmejšem ziplinu na svetu, z druženjem ob kavi Barcaffè s člani slovenske skakalne reprezentance in dvema VIP-kartama za Planico 2023. Pohitite, nagradna igra je časovno omejena.

Pravila nagradne igre najdete na www.barcaffe.si.

Naročnik oglasnega sporočila je ATLANTIC DROGA KOLINSKA D.O.O.

Ne spreglejte