Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 1. 2012,
11.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 30. 1. 2012, 11.50

8 let

Challe Salle tokrat z orožjem in krvoločnimi psi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Bili smo na snemanju novega videospota popularnega raperja Challeta Salleta za skladbo To je to. Skromna snemalna ekipa je posnela precej jeznih kadrov, polnih težkega orožja.

Simpatični Vrhničan Challe Salle je že pred dnevi na Facebooku pozval vse oboževalce, da so se mu pridružili pri snemanju novega videospota za skladbo To je to na košarkaškem igrišču pred Areno Stožice in tako dobili priložnost, da se pojavijo v novem videu. Na samem prizorišču dogajanja se je resnično zbralo kar nekaj zaprisežencev Challetove rap glasbe, ki so se na ukaze raperja zbrali na kup in začeli pozibavati v ritmih malce temnejšega in jeznejšega rapa, kot smo ga sicer vajeni izpod Challetovih rok.

"Občutki so odlični. Snemali smo cel dan in počutim se super. Čaka nas še skupinsko snemanje tukaj na igrišču, kar pa zaradi večjega števila ljudi zahteva več organizacije in posledično tudi težje snemanje. Če povzamem, sem zadovoljen, saj se je tukaj zbralo veliko ljudi, in verjamem, da bo na koncu vse izpadlo tako, kot je treba," je v naglici povedal Challe, ki smo ga zmotili ravno pri snemanju prvega kadra zadnje scene.

Številni verjetno poznajo predvsem njegovo plesno glasbo, pomešano z rapanjem, kot je Nočm it domov ali Party non stop, tokrat pa se je odločil Sloveniji prikazati tudi bolj resno plat, ki pa se ponavadi ne prime tako množičnega občinstva: "S to skladbo sem želel ljudstvu pokazati, da delam tudi pravi rap. Sicer od nekdaj rapam, vendar to zapakiram v pesmi za širšo publiko, saj bi drugače imel samo tistih 800 poslušalcev v Sloveniji, ki imajo radi rap. S to pesmijo želim dokazati, da ne rapam samo na house in za ženske, ampak obvladam tudi bolj 'street' različico rapa."

Snemali so na treh lokacijah v Ljubljani, najprej na stolpnici v Savskem naselju, nato pa za Bežigradom, kjer so posneli par uličnih kadrov. Zadnji del snemanja pa se je zvrstil že ob večernem času na zunanjem košarkarskem igrišču, kjer so telesa kar precej trepetala od hudega mraza.

Kar nam je še posebej padlo v oči, so bili krvoločni in žilavi psi ter veliko kosov orožja, ki so jih Challetovi prijatelji z veseljem izpostavljali v kadrih. "Orožje seveda ni pravo, vse je le orožje za air soft. Pravega orožja namreč zaradi varnostnih razlogov nisem dovolil," je orožje komentiral Challe.

Kljub skromni snemalni ekipi so za videospot poskrbeli v produkcijski hiši KN pro, za kamero pa je sedel Črt Kocijančič, vlogo režiserja pa je "odigral" kar Challe sam. Prvič ga bomo v celoti lahko pogledali v roku dveh tednov, še vedno pa čakamo na prvi album Kristalno jasno, ki bi sicer moral priti na prodajne police že novembra lani. "Album je bil prestavljen v leto 2012. Na njem se bo našlo kaj za vse okuse, vsaka skladba bo drugačna. Slišali boste lahko sodelovanja s pevci, kot so Adam Velić in Erik, za rap pa bom v celoti poskrbel sam. Upam, da ga boste lahko slišali že pred poletjem, sicer pa septembra," je še povedal raper s svojimi kristalnimi uhani in vedno do podtankosti urejeno pričesko.

Ne spreglejte