Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2019,
20.13

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

1

Natisni članek

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu Quentin Tarantino Brad Pitt Leonardo DiCaprio

Torek, 19. 3. 2019, 20.13

4 leta, 8 mesecev

Tako bosta Brad Pitt in Leonardo DiCaprio videti v novem Tarantinovem filmu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

1

Once Upon a Time in Hollywood | Foto IMDb

Foto: IMDb

Legendarni režiser se letos poleti vrača z novim filmom.

Quentin Tarantino se po filmu Podlih osem, ki smo ga gledali leta 2015, letos poleti vrača z novim izdelkom, filmom Once Upon a Time in Hollywood (Bilo je nekoč v Hollywoodu). Kot smo pri njem vajeni, je tudi tokrat zbral zvezdniško zasedbo, v glavni vlogi je postavil Leonarda DiCapria in Brada Pitta.

Film je Šundu podobna zbirka zgodb, ki se dogajajo v Los Angelesu in okolici poleti 1969, na vrhuncu "hipijevskega Hollywooda", piše filmski portal Deadline. Glavna lika sta DiCapriev Rick Dalton, nekdanji zvezdnik vesternov, in njegov dolgoletni kaskaderski dvojnik Cliff Booth, ki ga igra Pitt, oba pa se (neuspešno) trudita uspeti v Hollywoodu, ki ga pravzaprav ne poznata več. Ob tem je bistvena ena podrobnost - DiCapriev lik ima zelo slavno sosedo, igralko Sharon Tate, ki jo igra Margot Robbie. Jasno, Tatova je bila žena režiserja Romana Polanskega, ki so jo visoko nosečo umorili privrženci kulta zloglasnega Charlesa Mansona.

Tarantino je že lani izjavil, da sta DiCaprio in Pitt po njegovem mnenju "najbolj vznemirljiv zvezdniški dinamični duo po Paulu Newmanu in Robertu Redfordu," toda ob razkritju promocijske fotografije oziroma posterja filma je svetovni splet nekoliko drugačnega mnenja.

Once Upon a Time in Hollywood | Foto: IMDb Foto: IMDb

Nekaterim se zdi, da je videti kot fotografija iz osladne romantične komedije, drugi so zgroženi nad pretiranim retuširanjem: "Komaj čakam ta film ... toda kdo je ta vajenec v Photoshopu, ki so mu dovolili narediti ta 'poster'?" Eden od spletnih komentatorjev je navrgel, da je Brad Pitt videti, kot bi njegov obraz nalepili na telo Matthewa McConaugheyja, nekdo drug pa je pripomnil, da je videti kot Chevy Chase.

Mimogrede, v novem Tarantinovem filmu je zaigral tudi nedavno preminuli Luke Perry, to je bila njegova zadnja filmska vloga.

Luke Perry
Trendi V 53. letu starosti umrl zvezdnik serije Beverly Hills
Ne spreglejte