Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 8. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Bilo je nekoč

Ponedeljek, 11. 8. 2014, 15.08

8 let, 2 meseca

Patricija Smodiš

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

starost: 23 let poklic: frizerka kraj bivanja: Ruše

Patricija je 23-letna frizerka iz Ruš, ki zaradi težke mladosti ni preveč samozavestna. Prepričana je, da bo udeležba v Bilo je nekoč pripomogla k temu, da bo postala močnejša in trdnejša oseba. Simpatična Patricija je veselo in skromno dekle, ki poprime za vsako delo, tudi moško. V prvih borbenih vrstah je ni za pričakovati, saj se ne mara komolčiti. A na Patricijo je vseeno treba računati, saj ima v dvorcu močnega zaveznika.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč? Prijavila sem se, ker bi rada spoznala, kako je biti v takšnem šovu in to mi predstavlja nek nov izziv v življenju.

Zakaj mislite, da so izbrali ravno vas? Ker sem delavna, poštena in ker se rada zabavam.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje? Mislim, da zame to ne bo prevelik problem. Bolj me skrbijo higienski pripomočki, ki ne bodo takšni kot smo jih navajeni, ampak tudi tega se bomo navadili.

Kaj pa če pride do lakote? To pa zna biti malo večji problem, ampak ne samo zame, ampak za vse tekmovalce.

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok? To bo zame poseben izziv, ker tega še nikoli nisem počela. Sem pa iznajdljiva in mislim, da mi bo šlo kar dobro od rok.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost? Moja najboljša lastnost je to, da se znam zabavat in da rada pomagam ljudem. Moja slaba lastnost pa je to, da me znajo ljudje z besedami močno prizadeti.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek? V osnovni šoli so se sošolci delali norca iz mene, ker doma nismo živeli ravno v razkošju in to me je takrat močno prizadelo. Vendar pa me je ta izkušnja naredila močnejšo. Eden od razlogov za prijavo v šov je bil tudi, da vsem dokažem, da zmorem doseči vse, kar si zadam.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu? Najbolj bom pogrešala svojega fanta, s katerim sva skupaj že 3 leta. Pred enim letom pa sva se tudi preselila skupaj. Poleg tega pa bom pogrešala tudi svojo družino, ki me pri mojem početju tudi močno podpira.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci? Če bo prišlo do sporov se bom postavila zase in osebi, s katero bom v konfliktu povedala, kar ji gre.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage? Z očetom bova čim več časa skrivala, da sva v sorodu. Ker, če bi tekmovalci izvedeli, da sva hči in oče, potem se naju bodo hoteli čim prej znebiti. Saj sta dva vseeno močnejša kot eden sam. O ostalih stvareh pa se bova kasneje dogovarjala. Se pa bom raje bolj držala moškega dela ekipe, saj se načeloma z moškimi bolje razumem. Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov?

Denar bom delila s svojimi bližnjimi. Je za vas prednost, da greste v šov z očetom? Mislim, da bo to nekakšna prednost, saj bom v težkih trenutkih vedno nekoga ob sebi, kateremu se bom lahko zaupala.

Če se z očetom znajdeta skupaj v dvoboju – se boste borili do konca ali mu boste prepustili zmago? Tudi v tem primeru se bom borila do konca in ne bo nikakršnega popuščanja, konec koncev sem jaz predlagala, da se prijaviva v resničnostni šov Bilo je nekoč.

Te kaj skrbi kaj se bo v šovu dogajalo? Moram povedati, da me prav nič ne skrbi. Če bom lačna bom lačna, če bo žejna bom pač žejna. Z vsemi izzivi se bo treba spoprijeti.

Ne spreglejte