Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 8. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Bilo je nekoč

Ponedeljek, 11. 8. 2014, 15.08

8 let, 2 meseca

Nataša Robič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

starost: 41 let poklic: podjetnica kraj bivanja: Šentilj

Nataša je odraščala na kmetiji. V družini, kjer je bilo pet otrok je doživela revščino v pravem pomenu besede. Čeprav je z vlogo žene in mame zelo zadovoljna, pa si želi z vstopom v show popestriti svoj vsakdan in doživeti še kaj novega. Mnenje drugih je ne prizadane in nič ne da na govorice. Ceni tiste osebe, ki ji stvari povedo v obraz.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč? Ker bi rada doživela neko novo izkušnjo in da prekinem monotonost v mojem življenju. Vsak dan v mojem življenju je namreč isti in poteka na relaciji služba in dom.

Zakaj mislite, da so izbrali ravno vas? Če sem popolnoma odkrita, mi to še vedno ni jasno. Mogoče jih je prepričala moja sproščenost, saj sem na avdicijo za šov prišla nadvse dobre volje in popolnoma sproščena.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje? S tem ne bom imela nikakršnih težav, saj me že zdaj zelo motijo te stvari. Ljudje si ne vzamejo več časa za pogovor. Ko sem še živela na kmetiji vseh teh stvari nismo imeli, smo pa se zato veliko več pogovarjali in to je tisto, kar najbolj pogrešam.

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok? Prepričana sem, da mi bo šlo zelo dobro od rok, saj že zdaj pomagam možu na gradbiščih in delam vse kar je potrebno. Lotim se vsakega dela, zato mi različne spretnosti ne predstavljajo težav, predvsem pa sem navajena neprestano delati.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost? Moja najboljša lastnost je, da rada delam. Slaba lastnost pa je to, da sem bolj navajena moške družbe in zato me skrbi, da ne bi s katero od sotekmovalk prišla v spor. Tudi na splošno sem se ženske družbe začela bolj izogibati, saj znajo biti ženske veliko bolj konfliktne kot moški. Mislim, da se bom prav zato v šovu bolj držala moške družbe.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek? Najtežje mi je bilo, ko sem izgubila mamo, očeta in brata. Preden mi je umrl brat, sem se na rojstni dan vedno jezila, da sem spet leto starejša. Po njegovi smrti pa sem spoznala, da je potrebno biti hvaležen, da si preživel še eno leto. Zdaj vsem z veseljem povem, koliko sem stara in prav zaradi te izkušnje se veselim vsega novega, kar doživim.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu? Najbolj bom seveda pogrešala moža in sina, ampak mislim, da mi to ne bo povzročalo večjih težav, saj mislim, da bodo dnevi v šovu potekali zelo hitro. Toda tako mislim zdaj, kako bo v šovu bomo pa šele videli.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci? Če pride do spora se po navadi umaknem ali se ugriznem v jezik, najraje pa vse skupaj obrnem na šalo. Vsekakor nisem konfliktna oseba. Takšna sem v realnem življenju, kako se bom odzvala v šovu, pa tudi mene samo zelo zanima.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage? O taktiki ne razmišljam, saj sem nisem prišla s tem namenom. Prišla sem predvsem zato, da doživim nekaj novega. Vsekakor pa se bom v šovu borila, ampak ne le zaradi denarne nagrade, ampak predvsem zato, ker zelo slabo prenašam poraze.

Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov? Šele, ko bom imela nagrado v roki, bom začela razmišljati o tem. Moje mnenje je, da bo tisti, ki že zdaj razmišlja, kaj bo z denarjem, na koncu verjetno najbolj razočaran. Če pa se vendarle zgodi, da zmagam, pa bi si verjetno z družino privoščili kakšno potovanje. Vsekakor pa se bom o tem, kako bi porabila denar najprej posvetovala z možem in sinom.

V otroštvu ste živeli v skromnih razmerah. Menite, da boste zaradi tega lažje prebijali čez izzive, s katerimi se boste soočali v šovu? Mislim, da ja. Moram povedati, da po eni strani tudi pogrešam tisto življenje, ko nismo imeli vsega na pretek. Zdaj je vsega preveč in ne znamo več ceniti vsega kar imamo.

Kako se boste spopadli z lakoto? Tudi če bomo v šovu lačni, to zame ne bo predstavljalo večjih težav, saj bo to dobro vplivalo na mojo postavo. (smeh) Mogoče bom nekoliko pogrešala le čokolado.

Pravite, da imate radi, da vam ljudje stvari povejo v obraz. Vemo, da v resničnostnih šovu največkrat temu ni tako. Kako se boste spopadli s tem? Zahrbtnost bo zame kar velik problem, saj me to zelo prizadene. Vseeno pa mislim, da sem dovolj močna, da bom lahko šla tudi preko tega, tudi tako, da bodo stvari šle skozi eno uho noter in skozi drugo ven. Mislim pa, da bo več zahrbtnosti pri ženskah kot pri moških.

Kakšen je vaš odnos do golote? Ste sramežljive sorte? Nisem sramežljiva, se mi pa zdi,da nekatere stvari le morajo ostati skrite in da niso primerne za na televizijo. Predvsem zato, ker tovrstne šove spremljajo tudi otroci. Če bodo sotekmovalci goli, me ne bo motilo, saj tudi sama včasih z možem zaidem na kakšno nudistično plažo.

Ne spreglejte