Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 5. 2021,
21.00

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

Natisni članek

HBO HBO Max Prijatelji Jennifer Aniston

Petek, 14. 5. 2021, 21.00

2 leti, 11 mesecev

Jennifer Aniston z eno objavo razveselila oboževalce Prijateljev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

Več kot eno leto kasneje je zasedba slavne serije Prijatelji le posnela napovedano epizodo, v kateri se je združilo vseh šest priljubljenih igralcev. 

Članica zasedbe Prijatelji Jennifer Aniston je na svojem profilu na Instagramu objavila napovednik težko pričakovane epizode serije, ki so jo napovedali v začetku lanskega leta, vendar jim je pandemija covid-19 povsem prekrižala načrte.

Snemanje so morali prestaviti dvakrat, najprej marca lani, nato pa še avgusta, a letos jim je končno uspelo. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc in Matthew Perry so se aprila končno sestali v studiih Warner Bros. Studios v Burbanku, na prizorišču 24, ki je znano tudi kot The Friends Stage, kjer so serijo snemali vse od druge pa do zadnje, desete sezone.

Epizoda Friends: The Reunion (Prijatelji: Spet skupaj) z naslovom The One Where They Get Back Together (Tista, v kateri se spet združijo, op. p.), ki so jo posneli v živo, pred občinstvom, bo premiero doživela 27. maja na HBO Max.

Prijatelji so bili na sporedu deset sezon in deset let, med letoma 1994 in 2004. | Foto: Getty Images Prijatelji so bili na sporedu deset sezon in deset let, med letoma 1994 in 2004. Foto: Getty Images

Zasedba bo, liki pa ne

V posebni epizodi, v kateri igralci upodabljajo sami sebe in ne svojih slavnih likov iz serije, se jim pridružujejo številna slavna imena, med njimi David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga in Cindy Crawford, ter igralci, ki so bili skozi leta del serije: Christina Pickles (mama Monice in Rossa), Tom Selleck (Richard, Monicin izbranec), James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice) in Reese Witherspoon (Rachelina sestra).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

A ravno zato, ker se zasedba ne bo vživela v Monico, Rossa, Chandlerja, Rachel, Joeyja in Pheobe, oboževalci niso najbolj navdušeni nad novo epizodo. Celo Jennifer Aniston je malo pred oznanitvijo dejala, da "ponovno združenje ne bo niti približno tako dobro kot original, zakaj se tega torej sploh lotiti".

Finalni del si je samo v ZDA ogledalo več kot 52 milijonov gledalcev, s čimer je bila to najbolj gledana epizoda v tistem času. | Foto: Cover Images Finalni del si je samo v ZDA ogledalo več kot 52 milijonov gledalcev, s čimer je bila to najbolj gledana epizoda v tistem času. Foto: Cover Images

Posebna epizoda Prijatelji: Spet skupaj 27. maja ekskluzivno prihaja na HBO GO, kjer so na voljo tudi vse sezone te priljubljene in legendarne serije.

Preberite tudi:

Kdo si ti?
Planet TV Košir razkril, da je igral golf z zvezdnikom serije Prijatelji #video
Planet TV Tako je zvezdnica strašila oboževalce serije Prijatelji #video
Ne spreglejte