Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 8. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Bilo je nekoč

Ponedeljek, 11. 8. 2014, 15.08

8 let, 1 mesec

Gloria Bardorfer

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

starost: 24 let, poklic: natakarica kraj bivanja: Griže

Gloria je lepa blondinka, ki meni, da je nekaj več od drugih. Čeprav je bivša vojakinja prostovoljnega služenja, ima raje make up, umetne nohte in lasne podaljške. Kako bo brez teh osnovnih sredstev preživela 200 let v preteklosti, še ne ve. Na žensko zavezništvo ne računa najbolj, saj so ženske nanjo že od nekdaj ljubosumne. A sem vsekakor več, kot le navadna blondinka, pravi Gloria in obljublja kup presenečenj.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč? Predvsem zaradi nove izkušnje i n rada bo okusila življenje izpred 200 let, ko ni bilo na voljo vse, kar imamo danes.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje? Najtežje se bom odpovedala cigaretom in res ne vem, kako mi bo uspelo brez njih. Malo bom pogrešala tudi pripomočke za ličenje.

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok? Mislim, da se bom lahko naučila vseh teh spretnosti, vsekakor pa bom dala res vse od sebe.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost? Moja najboljša lastnost je, da me v življenju spremlja sreča. Sotekmovalci pa bodo občutili mojo trmo in verjetno nejevoljo zaradi pomanjkanja cigaret.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek? Najtežje mi je bilo, ko sem imela res hude težave s kožo. Takrat mi je bilo res hudo in imela sem res nizko samopodobo. Zdaj pa sem se teh težav po 4 letih končno rešila.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu? Pogrešala bom fanta in družino. Ostalih stvari pa ne bom pogrešala.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci? Spore rešujem največkrat s pogovorom. Vedno pa si je treba vzeti nekaj trenutkov za premislek in šele nato ukrepati. Če pa mi bo kdo res stopil na žulj, bom seveda odreagirala, vendar pa se moram zavedati, da se je potrebno nekoliko brzdati.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage? V začetku se bom poskušala držati bolj v ozadju. Kasneje pa bom poizkusila priti bolj v ospredje, ampak ne preveč. Mogoče bom prikazala nekaj veščin iz vojske in s tem pridobila nekaj spoštovanja s strani sotekmovalcev. Zmorem narediti 60 sklec, česar moji sotekmovalci še ne vejo.

Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov? O tem še nisem konkretno razmišljala, vsekakor pa bi si privoščila kakšno potovanje.

Kako je fant sprejel vašo odločitev, da se prijavite v resničnostni šov? Od začetka ni bil preveč navdušen, zaradi česar je bilo nekaj časa med nama napeto in sva zaradi tega imela tudi nekaj prepirov, zdaj pa me zelo podpira.

Boste na moški del tekmovalcev poskušali vplivati tudi z ženskimi čari? Tudi na ta način bom poskušala vplivati na moške in doseči svoje. Če se bodo ostale ženske zaradi tega počutile ogrožene, pa bom stvari z njimi poskušala rešiti s pogovorom.

Se boste tuširali goli ali v kopalkah? Kopala se bom v kopalkah, saj se ne bi rada preveč razkazovala. Vseeno pa nisem sramežljive sorte.

Ne spreglejte