Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 8. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Bilo je nekoč

Ponedeljek, 11. 8. 2014, 15.08

8 let, 2 meseca

Breda Vidali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

starost: 50 let poklic: prodajalka kraj bivanja: Zgornje Škofije

Breda je temperamentna Primorka, ki bi v showu rada preizkusila svoje meje vzdržljivosti. Ponosna je na svojo spontanost, zaradi katere jo imajo po navadi ljudje radi. Raje ima moško družbo, saj meni, da so ženske že po svoji naravi vedno ljubosumne. Nisem konfliktna, pravi Breda, saj se pred sporom vedno rajši umaknem.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč? Takoj, ko sem slišala, da bo ta šov, ki ponuja možnost pobega v preteklost, me je to zelo zamikalo. Od nekdaj sem rada poslušala stare zgodbe, ki mi jih je govorila moja babica in bi rada na lastni koži izkusila, kako so živeli naši predniki. V šovu pa bi rada preizkusila tudi svoje meje.

Zakaj mislite, da so izbrali ravno vas? Mogoče zato, ker sem zelo zgovorna topla in iskrena oseba. Mogoče včasih ni dobro, če sem preveč iskrena, ampak drugačna ne znam biti. Kljub temu pa sem se odločila, da bom takšna tudi v šovu. Vedno pa skušam stvari povedati na lep način.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje? Telefona ne bom pretirano pogrešala. Bom pa pogrešala internet, saj rada pregledam dnevne novice in tako vem kaj se dogaja po svetu. Tudi mene pa pravzaprav zanima, kako mi bo uspelo shajati brez vsega, kar poznamo danes.

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok? Moj 'nono' in 'pranono' sta bila čevljarja, oče pa je bil ribič in zato menim, da imam v genih kar nekaj smisla za ročne spretnosti.Zdi se mi, da mi bodo stare obrti šle kar dobro od rok, saj se bom trudila po najboljših močeh.

Česa se bojite v šovu? Najbolj se bojim, da bom prehitro izločena, ker bi to novo izkušnjo rada doživela v največji možni meri. Cilj je pa seveda zmaga.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost? Sem zelo pozitivna in zanimiva oseba. Sem tudi zelo zgovorna in to privlači ljudi. Moja slaba lastnost pa je v tem, da sem včasih preveč iskrena v svojo škodo in bi bilo bolje, da bi bila tiho, ampak tega pač ne znam.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek? Pri 28 letih sem ostala sama z dvema majhnima otrokoma, za katera je bilo potrebno poskrbeti. Takrat sem morala čez noč odrasti in sem takrat v roku enega tedna spremenila svoje mišljenje in postala še močnejša. Zdaj lahko s ponosom povem, da sem dobro vzgojila svoja otroka in da sem ju spravila na pravo pot.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu? Najbolj bom pogrešala 3 letnega vnučka, ki je zelo navezan name. Ves teden pred vstopom v šov me je spraševal kam grem in sem mu le s težavo razložila kam grem in koliko časa me ne bo. Rekla sem mu, da pridem kmalu, ampak upam, da ne tako kmalu.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci? Načeloma sem zelo nekonfliktna oseba. Če pa bom mislila, da se mi dogaja krivica potem pa se zna zgoditi, da bom mogoče malo bolj burno reagirala. Kljub temu, pa imam zelo visok prag potrpežljivosti in zato se bom poskušala najprej pogovoriti. Vseeeno pa pričakujem, da bodo v šovu drugačne razmere kot v sedanjem življenju in zato tudi mene zanima, kako bom v določenih situacijah reagirala.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage? Poizkusila bom igrati na mojo naravno prisrčnost in priljubljenost, saj me ljudje v različnih krogih vedno zelo hitro vzljubijo. Sem nekakšen dvorni norček, ampak to je zgolj moja krinka, saj moj pravi obraz pozna le peščica ljudi. Upam pa, da bom s svojim nasmehom uspela priti čim dlje.

Boste bolj držali z ženskami ali z moškimi? Ne bom se pretirano opredeljevala. Vseeno bom poskušala biti bolj solidarna z ženskami, saj mislim, da je prišla ženska na vrsto, da zmaga v takšnem šovu. Bom pa držala tudi z moškimi, saj mislim, da lahko z njihovo pomočjo v takšnem šovu dlje prilezeš.

Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov? Imam staro istrsko hišo, ki je potrebna temeljite obnove in denarno nagrado bom porabila na ta način.

Povedali ste, da boste na moške tekmovalce boste poskušali vplivati tudi s svojimi ženskimi čari. Se ne bojite odziva sotekmovalk, ki se zaradi tega utegnejo obrniti proti vam? Jaz bom poskušala biti očarljiva, ker sem takšna že po naravi, ampak ženske mi tega ne bodo zamerile, saj bom tudi z njimi poskušala biti v dobrih odnosih in zaradi tega me ne bodo mogle zasovražiti. Če pa bo prišlo do kakega ljubosumja, pa bom poskušala nesporazume reševati sproti.

Glede na to, da ste samski, ali dopuščate možnost, da se v šovu zaljubite? To je skoraj nemogoče in sem nisem prišla z namenom, da bi si našla moža. Če pa se slučajno zgodi, se pač zgodi.

Se boste tuširali goli ali v kopalkah? Mislim, da se bom prhala v kopalkah. Sem namreč zelo velik estet in pri teh letih nisem več tako estetska kot sem bila. Me ne bo motilo. če bodo poleg mene vsi nagi, jaz vsekakor ne bom.

Ne spreglejte