Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 5. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN SiOL TV Ena žlahtna štorija

Sreda, 18. 5. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Toni bo izvedel, da je Zala noseča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija 3/57 | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 57. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Berto in Marko postaneta poslovna partnerja pri projektu izvoza vina v Vietnam. Ibro dobi mamljivo poslovno ponudbo za snemanje reklame.

Eli temu nasprotuje, saj se boji, da jo bo Ibro s svojim medijskim izpostavljanjem še bolj osramotil. Še bolj kot za Ibra pa jo skrbi za Anico, za katero sumi, da z Markom spletkari proti družini.

Eli Anici postavi nekaj neprijetnih vprašanj, ki jih po naključju sliši tudi Berto. Ali bo Berto končno izvedel za Aničino in Markovo goljufijo s Špacapanovim vinom?

Toni odhaja na Norveško. Med pakiranjem ga preseneti Zala, ki je končno zbrala pogum in mu prišla povedat novico o svoji nosečnosti.

V Novo Gorico se po darilo, rojstnodnevno presenečenje za svojega sina, prvič družno odpravita tudi Marija in Bonifacij. | Foto: Planet TV V Novo Gorico se po darilo, rojstnodnevno presenečenje za svojega sina, prvič družno odpravita tudi Marija in Bonifacij. Foto: Planet TV

Medtem Avguštin na Bertovo pobudo razmišlja, da bi zaprosil Zalo. Ko ga k temu spodbudi tudi Bonifacij, se Avguštin odpravi v Novo Gorico po prstan za svojo ljubljeno. Tam pa nepričakovano naleti na svojo staro ljubezen ...

V Novo Gorico se po darilo, rojstnodnevno presenečenje za svojega sina, prvič družno odpravita tudi Marija in Bonifacij. Pri tem ju skoraj zaloti Avguštin, povrhu vsega pa se jima na poti domov še pokvari avto ...

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a .

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-ain ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte