Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 5. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija SiOL TV TViN

Ponedeljek, 16. 5. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Vino sv. Marka se vrača v prave roke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija 3/55 | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 55. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Berto je ves iz sebe zaradi Elijinega priznanja krivde za eksplozijo grediške greznice, Eli pa je jezna na Ibra, ki jo je grdo "namočil" v televizijskem intervjuju. Še bolj pa je nanj jezen dekan, saj je Ibro v svojem televizijskem intervjuju razkril tudi precej pikantnih podrobnosti iz njegovega življenja.

Marko je na Tonijevo prigovarjanje le prišel do Berta, da bi mu priznal goljufijo z vinom, a mu priznanje ne gre z jezika. Se mu pa opraviči za vse nevšečnosti, ki mu jih je povzročil, in  mu vrne blagovno znamko vina sv. Marka in medaljo z vinskega sejma.

Anica ponesreči izve, da je Zala noseča. | Foto: Planet TV Anica ponesreči izve, da je Zala noseča. Foto: Planet TV

Čeprav imajo zdaj Špacapani blagovno znamko spet v svojih rokah, Berta skrbi, da imajo do izteka roka iz Tonkine oporoke premalo časa, da bi izpolnili tudi ta pogoj in ustvarili dobiček.

Avguština vse bolj razžira Zalina nosečnost in predvsem to, da jo Zala skriva pred otrokovim očetom. Svoje težave zaupa Bonifaciju, ki ga spodbudi v njegovi nameri, da razkrije resnico Toniju. A namesto Tonija za novico ponesreči izve Anica.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a .

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-ain ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte