Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN SiOL TV Ena žlahtna štorija

Sreda, 27. 4. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Na svet bo privekal mali Berto Frančeškin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 42. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

V porodni sobi zavlada panika, ko Marija ugotovi, da dete ni obrnjeno navzdol, rešilni avtomobil pa zamuja zaradi nesreče na cesti. Izkušena babica spretno opravi s težavo, pri tem pa spet spravi v nezavest bodočega očeta Žana. Marija ima dovolj občutljivih moških – do poroda jim je prepovedan vstop v porodno sobo!

Medtem ko njuna srčna kraljica Marija spravlja na svet novo Špacapanko, v gostilni Milan in Bonifacij odplačujeta svoj dolg s čiščenjem gostilne. Pri tem skoraj izvesta za ukradeno Špacapanovo vino sv. Marka, ki ga je Smiljan ukradel iz Bertovega kombija. Da bi odvrnil njuno pozornost, jima Marko prepusti točilni pult in odide s Smiljanom v štab novega skrivnega posla. Marijina snubca v Markovi odsotnosti pošteno načneta oštirjevo zalogo vina.

Marko in Smiljan po Aničinih navodilih Špacapanovo vino pretočita v Markove steklenice, Markovo pa v Špacapanove. | Foto: Marko in Smiljan po Aničinih navodilih Špacapanovo vino pretočita v Markove steklenice, Markovo pa v Špacapanove.

Marko in Smiljan po Aničinih navodilih Špacapanovo vino pretočita v Markove steklenice, Markovo pa v Špacapanove. Te Smiljan odpelje nazaj na Gredič in jih naloži v kombi, ki ga bosta Zala in Avguštin odpeljala na vinski sejem.

Pri tem ga skoraj zalotijo reševalci, ki so prišli na pomoč porodnici. Prepozno! Maja na veliko začudenje vseh in še večjo jezo Anice rodi fantka, ki ga povrhu vsega poimenuje Berto Frančeškin.

Medtem ko se vsi prebivalci Grediča veselijo rojstva novega Špacapana, pa Anico vse bolj skrbi, da ji nasledstvo polzi iz rok. Če ne bo pravočasno izpeljala svojega skrivnega načrta z vinom, lahko zaradi malega Berta ostane brez dediščine …

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte