Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
14.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Majhne laži serija HBO televizija Telekom Slovenije Nicole Kidman Reese Witherspoon Jean-Marc Vallée

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 14.17

6 let, 6 mesecev

Serija Majhne laži na HBO

Prisluhnite majhnim lažem Nicole Kidman in Reese Witherspoon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Majhne laži

Na HBO ne zamudite premiere prvega dela subverzivne serije z zvezdniško igralsko zasedbo, ki temelji na svetovno znani knjižni uspešnici avtorice Liane Moriarty.

Sedemdelna miniserija Majhne laži (Big Little Lies), ki jo je ustvaril David E. Kelley in režiral Jean-Marc Vallée (Klub zdravja Dallas), se začne s sumljivim umorom na dobrodelni šolski prireditvi. Žrtev in storilec sta neznana, a kaže, da so zločin povzročili tekmovalnost in uničevalni odnosi med tremi materami.



 Prva je avtoritativna gospodinja Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), ljubosumna na novo ženo svojega bivšega, mlado Bonnie (Zoe Kravitz), umirjeno in poduhovljeno učiteljico joge.

Druga je Madelinina najboljša prijateljica Celeste Wright (Nicole Kidman), nekdanja pravnica pri veliki korporaciji v na videz popolnem zakonu z mlajšim možem (Alexander Skarsgård).

Serijo Majhne laži je po romanu Liane Moriarty režiral Jean-Marc Vallée (Klub zdravja Dallas), glavni vlogi v njej pa sta odigrali oskarjevki Nicole Kidman in Reese Witherspoon. | Foto: Serijo Majhne laži je po romanu Liane Moriarty režiral Jean-Marc Vallée (Klub zdravja Dallas), glavni vlogi v njej pa sta odigrali oskarjevki Nicole Kidman in Reese Witherspoon.

Tretja je mati samohranilka s temačno preteklostjo Jane Chapman (Shailene Woodley), ki jo Madeline in Celeste vzameta pod svoje okrilje.

Zavezništva, rivalstva in zamolčane skrivnosti

Med prepletom pogovorov drugih staršev in šolskega osebja v sobi za zaslišanje se razkrivajo govorice o mestnih zavezništvih in rivalstvih, posebej okrog Madeline in njene največje sovražnice, neusmiljene karieristke Renate Klein (Laura Dern).

Zgodba se razteza skozi sedem napetih in sprevrženo duhovitih delov, ki postopno odkrivajo, kako je imela vsaka izmed žensk neko skrivnost, ki je vodila do tragičnih dogodkov tistega usodnega večera.

Napovednik serije Majhne laži:


Prvi del serije Majhne laži si boste lahko ogledali danes, 20. 2., ob 20. uri na HBO in ob 21. uri na HBO 3, prva epizoda pa je že dostopna tudi na HBO On Demand in HBO GO.

Več o programski opciji HBO si preberite tukaj.


Odprti dnevi na HBO 3

HBO 3 bo naročnikom televizije Telekoma Slovenije, ki uporabljajo BOX ali TViN, na voljo od sobote, 18. 2., od 6. ure pa vse do torka, 21. 2., do 4.30.

Kanal HBO 3 boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 206, kanal HBO 3 HD pa na programskem mestu 207.


Ne spreglejte