Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 2. 2017,
8.07

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Telekom Slovenije HBO televizija serija Majhne laži priporočila TViN Nicole Kidman Reese Witherspoon

Sobota, 18. 2. 2017, 8.07

6 let, 6 mesecev

Odprti dnevi na HBO 3

Preklopite na HBO 3 in preživite tri dni v najboljši ženski družbi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Odprti dnevi na HBO 3

HBO 3 bo od sobote, 18. 2., pa vse do torka, 21. 2., do zgodnjih jutranjih ur na voljo vsem naročnikom televizije Telekoma Slovenije, ki uporabljajo BOX ali TViN. Med vsebinami, ki si jih boste lahko v tem času ogledali, še posebej izpostavljamo ponedeljkovo premiero nove serije Male laži, v kateri igrata oskarjevki Nicole Kidman in Reese Witherspoon.


Premiera serije Majhne laži (Big Little Lies)

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Subverzivna serija z zvezdniško igralsko zasedbo, ki temelji na svetovno znani knjižni uspešnici avtorice Liane Moriarty, se začne s sumljivim umorom na dobrodelni šolski prireditvi. Žrtev in storilec sta neznana, a kaže, da je zločin povzročila tekmovalnost in uničevalni odnosi med tremi materami.

Prva je avtoritativna gospodinja Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), ljubosumna na novo ženo svojega bivšega, mlado Bonnie (Zoe Kravitz), umirjeno in poduhovljeno učiteljico joge.

Druga je Madelinina najboljša prijateljica Celeste Wright (Nicole Kidman), nekdanja pravnica pri veliki korporaciji v na videz popolnem zakonu z mlajšim možem (Alexander Skarsgård).

Tretja je mati samohranilka s temačno preteklostjo Jane Chapman (Shailene Woodley), ki jo Madeline in Celeste vzameta pod svoje okrilje.

Napovednik serije Male laži:

Med prepletom pogovorov drugih staršev in šolskega osebja v sobi za zaslišanje se razkrivajo govorice o mestnih zavezništvih in rivalstvih, posebej okrog Madeline in njene največje sovražnice, neusmiljene karieristke Renate Klein (Laura Dern).

Zgodba se razteza skozi sedem napetih in sprevrženo duhovitih delov, ki postopno odkrivajo, kako je imela vsaka izmed žensk neko skrivnost, ki je vodila do tragičnih dogodkov tistega usodnega večera.

Premiera prvega dela serije Male laži bo v ponedeljek, 20. 2., ob 21. uri na HBO 3.

Maraton celotne sezone serije Ločitev (Divorce)

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Komična serija avtorice Sharon Horgan spremlja Frances (Sarah Jessica Parker), ki mora po več kot desetletju zakona ter dveh otrocih nenadoma vnovič ovrednotiti svoje življenje in skrhani odnos z možem Robertom (Thomas Haden Church).

Pripoved se začne na zabavi za 50. rojstni dan njune prijateljice Diane, ki jo zaznamuje huda drama, ko se slavljenka in njen soprog Nick močno spreta. Dogodek prepriča Frances, naj pove Robertu, da morata končno narazen.

Zelo dolga ločitev se odvije v desetih delih, serija pa govori o paru med najtežjimi trenutki njunega življenja, ki drug drugemu namenjata globlja čustva od vseh, ki sta jih bila deležna v zadnjih letih.

V soboto, 18. 2., ob 21. uri na HBO 3.

Maraton prve sezone serije Skupnost (Togetherness)

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Komična serija spremlja dva para, ki v Los Angelesu živita pod skupno streho in se spopadata z vprašanji medsebojnih odnosov ter osebnimi težavami vsakogar med njimi.

Štiričlansko skupnost sestavljajo Tina Morris (Amanda Peet), ki se preseli k svoji sestri Michelle Pierson (Melanie Lynskey) in njenemu možu Brettu (Mark Duplass), za nameček pa je tukaj še Brettov najboljši prijatelj in igralec Alex (Steve Zissis).

Četverica se zapleta v tragikomične pripetljaje, da bi sledili svojim sanjam, a pri tem kljub vsemu ostali dobri prijatelji, svojci in zakonci.

V soboto, 18. 2., ob 16.05 na HBO 3.

Maraton miniserije Olive Kitteridge

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Dobitnica oskarja Frances McDormand in nominiranec za to nagrado Richard Jenkins sta soigralca v 4-delni drami programa HBO.

Zgodba zajema 25 let in spremlja grenko-sladko dogajanje v navidezno spokojnem mestu Nove Anglije, prepredenem s spletkami, zločini in tragedijami, kakor ga vidi srednješolska učiteljica matematike Olive Kitteridge.

Njena osupljiva bistroumnost in strogost prikrivata toplo, vendar nemirno srce. Pripoved se dotika njenega odnosa s prijaznim mestnim lekarnarjem Henryjem, njunim sinom Christopherjem, ki prezira vzgojne metode svoje matere, in nekaterimi drugimi prebivalci mestne skupnosti.

V nedeljo, 19. 2., ob 11.35 na HBO 3.

Maraton 5. sezone in prva dva dela 6. sezone serije Punce (Girls)

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebijajo skozi svoja pozna dvajseta leta.

Hannah, Marnie, Jessa in Shoshanna še vedno poskušajo dojeti, za kaj gre v življenju. V New Yorku živijo že nekaj let, a še vedno niso povsem prepričane, kaj hočejo – od fantov, druga druge in samih sebe. Stvari pa nikakor ne postajajo jasnejše.

Maraton 5. sezone serije: v nedeljo, 19. 2., ob 15.35 na HBO 3.
Prva dela 6. sezone serije: v ponedeljek, 20. 2., ob 22. uri na HBO 3.

Maraton miniserije Mildred Pierce

Odprti dnevi na HBO 3 | Foto:

Dramatizacija klasičnega romana Jamesa M. Caina iz leta 1941 o ponosu in pravicah srednjega razreda. V naslovni vlogi nastopa dobitnica oskarja Kate Winslet (Bralec), scenarist in režiser serije pa je priznani filmski ustvarjalec Todd Haynes (Carol).

Drama v petih delih prinaša intimni portret neodvisne, nedavno ločene ženske v času Velike depresije, ki si prizadeva ustvariti novo življenje zase in za svojo družino.

Zgodba raziskuje njeno neomajno predanost hčeri Vedi (Evan Rachel Wood) in zapletene odnose do moških v njenem življenju, med katerimi sta tudi igralec pola Monty Beragon (Guy Pearce) in nekdanji mož Bert Pierce (Brían F. O’Byrne).

V ponedeljek, 20. 2., ob 9.45 na HBO 3.

Ob omenjenih vsebinah boste lahko med odprtimi dnevi na HBO 3 uživali tudi ob izbranih delih  številnih drugih serij, kot so Podpredsednica (Veep), Prava kri (True Blood), Ostali (Leftovers) in Velika ljubezen (Big Love), tam pa vas bodo pričakale tudi nepozabne filmske uspešnice izvirne HBO produkcije.

Promocijski video odprtih dni na HBO 3:


HBO 3 bo naročnikom televizije Telekoma Slovenije, ki uporabljajo BOX ali TViN, na voljo od sobote, 18. 2., od 6. ure pa vse do torka, 21. 2., do 4.30.

Kanal HBO 3 boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 206, kanal HBO 3 HD pa na programskem mestu 207.



Ne spreglejte