Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 5. 2012,
9.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 23. 5. 2012, 9.28

6 let, 7 mesecev

Misija je mogoče: Jana in Miloš vsak na svoji misiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V tokratni Misiji je mogoče bosta Jana in Miloš pomagala družini Vinko. Njun največji izziv je oprema štirih otroških sob za šest otrok.

Tokratna Misija je mogoče bo spremenila življenje osemčlanske družine Vinko iz Ljubljane, ki se bo zaradi prostorske stiske v poletnih mesecih iz manjšega stanovanja v Ljubljani preselila v očetovo rojstno hišo pri Ptuju.

Anton in Suzana Vinko živita s šestimi otroki in ženino mamo v 51 kvadratnih metrov velikem dvosobnem stanovanju. V zvezi se jima je rodilo šest otrok. Prvi je mlade starše osrečil danes 13-letni Matej. Čeprav je bila novica, da ima Matej Downov sindrom, ob njegovem rojstvu grenka, sta se Anton in Suzana vseeno odločila uresničiti življenjsko željo – imeti veliko družino.

Tako so se jima pozneje rodili še danes desetletni David, osemletni Simon, šestletni Miha, dvoletna Julija in dvomesečna Nadija. Anton dela na Pošti Slovenije le nočno izmeno, da lahko jutra in popoldneve preživlja s svojimi otroki. Trije od otrok so šoloobvezni, Miha in Julija pa sta še v vrtcu. Vsa družina se že veseli, da bodo kmalu skupaj zaživeli v osrčju narave, ekipa Misije je mogoče pa jim bom z opremo štirih otroških sob pomagala na poti do prijetnega bivanja v novem domu, česar si Anton in Suzana v tolikšni meri zagotovo ne bi mogla privoščiti.

Jana in Miloš sta tokrat na posebni misiji, vsak izmed njiju mora opremiti dve otroški sobi. Vas zanima, ali bo Milošu uspelo brez Jane? Poglejte si 9. oddajo Misija je mogoče!

Družini Vinko lahko pomagate tudi vi!

V skupni akciji spletne strani Privoščite.si in oddaje Misija je mogoče vse do konca pete prenove zbirajo donacije za osemčlansko družino Vinko.

Prispevajte torej najmanj en evro in pomagajte skupaj z nami, Misijo je mogoče in Zvezo prijateljev mladine Slovenije polepšati vsakdan družini Vinko! Donirate lahko tukaj .

Ne spreglejte