Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 9. 2017,
13.54

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Knauf Insulation

Foto: Knauf Insulation

Natisni članek

dom advertorial izolacija Knauf Insulation Jože Robežnik

Sreda, 13. 9. 2017, 13.54

2 meseca, 2 tedna

Jože ima novo strast. Odkril je še en talent.

Vsebino omogoča Knauf Insulation

Foto: Knauf Insulation

Jože Robežnik Knauf

Ste vedeli, da je Jože ljubiteljski kipar in ustvarja čudovite kovinske skulpture? Ste vedeli tudi, da je zahteven, premišljen in varčen investitor? 

Njegovo umetniško žilico nadgrajuje občutek za kakovost in estetiko. Zato je izjemno pozoren tudi na okolje, v katerem biva in dela. Pri urejanju svojega doma je v skrbi za družino mislil na vse. Ko je izoliral mansardo, je imel v prvi vrsti v mislih kakovostno in varno notranjo klimo v prostorih. To je dosegel tako, da je ostrešje temeljito izoliral. Uporabil je zadostno debelino steklene volne Knauf Insulation ECOSE. Ker je naravna, ne vsebuje umetnih veziv, je negorljiva in dobro izolira zvok. S tem je preprečil neprijetne zimski hlad v prostorih ter poletno pregrevanje v mansardi. In kar je najpomembnejše – zaradi visoke toplotne izolativnosti materiala ECOSE bo izdatno prihranil pri ogrevanju pa tudi pri klimatizaciji.

Jože graditelj

No, Jože ni gradil sam, poskrbel pa je za izbiro kakovostnih materialov in tudi nadzoroval izvedbo. Zaveda se namreč, da je pravilna izvedba predpogoj za uživanje vseh dejanskih prednosti materialov in rešitev. Poglejte, kako je Jože gradil:

Fotogalerija
1 / 4

Ustvarjalni kaos

Jože umetnik se je tudi med gradnjo lotil izdelave posebne skulpture. Pri tem je fleksal, varil in sploh ustvarjal vrsto nevarnih in hrupnih situacij, a bil je miren, saj je vedel, da ima v ostrešju negorljiv material, ki tudi zvočno izolira, zato nikogar ni motil. Poglejte, kako je Jože ustvarjal:

Fotogalerija
1 / 4

Meditacija

Po uspešno izvedeni izolaciji mansarde Jože uživa ugodnosti visoke zvočne izolativnosti ostrešja. Ker stanuje ob prometni cesti, ga niti hrup prometa niti druge motnje pri meditaciji niso zmotile. Poglejte prav posebno vrsto Jožetovih užitkov.

Fotogalerija
1 / 4

Kako pa kaj položnice, Jože?

Jože je umetnik, bolj po duši kot zaradi denarja. Zaradi tega tudi on nadzoruje glavne družinske izdatke in jih optimizira. No, kar se stroškov ogrevanja tiče, jih je z dobro izolacijo temeljito sklestil. Poglejte še nekaj Jožetovih zadovoljnih obrazov ob pogledu na nizke položnice.

Fotogalerija
1 / 4

Jože je tako postal ambasador naravne mineralne izolacije ECOSE. Posnel je video, v katerem so predstavljene glavne prednosti omenjene izolacije.

Oglej si kratek posnetek, kako je Jože izoliral mansardo:

 

Nagradna igra

Pomagaj Jožetu pri gradnji mansarde in se poteguj za darilni bon v vrednosti 500 evrov! Klikni tukaj in sodeluj v nagradni igri.

 

#BodiKotJože

Izberi naravno mineralno izolacijo Knauf Insulation ECOSE.

Z izolacijo Knauf Insulation ECOSE je poskrbel za toplotno izolacijo svojega doma, za dobro požarno varnost, zvočno izolativnost in v bivalni prostor namestil naravne obstojne materiale ter tako ustvaril prihranke na dolgi rok.

ECOSE® Technology je revolucionarna nova tehnologija brez formaldehidov na podlagi hitro obnovljivih naravnih materialov, ki nadomeščajo veziva iz kemikalij na bazi nafte.

Mineralna volna Knauf Insulation z ECOSE® Technology zagotavlja tudi izjemne prednosti pri rokovanju in je že na videz in otip drugačna od tradicionalnih steklenih voln, ki ste jih poznali doslej, ker je naravno rjave barve in je brez dodanih umetnih barvil.

  • V primerjavi s klasično mineralno volno prispeva k izboljšanju kakovosti zraka v prostorih;
  • zmanjšuje vpliv na okolje zaradi manjše vsebovane energije;
  • cenovno je konkurenčna tradicionalni mineralni volni;
  • pomembno prispeva k trajnostni gradnji.

Produkti, proizvedeni po novi tehnologiji, nudijo izvrstne toplotno-izolacijske lastnosti, požarno odpornost, požarno klasifikacijo, zvočno izolacijo, vpijanje zvoka, mehanske lastnosti in visoko količino recikliranih surovin v proizvodu, hkrati pa izboljšana obstojnost materiala podaljšuje življenjsko dobo ostrešja.

Izberi naravno mineralno izolacijo Knauf Insulation ECOSE.

www.knaufinsulation.si

Ne spreglejte