Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 5. 2016,
8.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

splakovalnik kopalnica Geberit

Ponedeljek, 16. 5. 2016, 8.00

6 let, 7 mesecev

Izbira je pomembna!

Oglasno sporočilo

Foto: Geberit

Predstavljamo podometni splakovalni sistemi Geberit.

Če po gradnji ali prenovi hiše ugotoviš, da bi raje kaj naredil drugače, imaš težavo. Kajti takrat je večinoma prepozno za naknadne spremembe, ali pa postane predrago. To velja predvsem za kopalnice. Zato sta skrb za pravo izbiro splakovalnega sistema in dober posvet s sanitarnim inštalaterjem pomembna. Kajti le tako stranka prejme rešitev, ki ji ustreza.

Nič ni prepuščeno naključju

Stranke, ki želijo na novo opremiti kopalnico, zavestno izbirajo posamezne proizvode, kot je kopalniška armatura. Večina pa sploh ne ve, da ima pri izbiri splakovalnika veliko izbiro. A skrbna izbira tega, kar želimo vsak dan videti in uporabljati, se obrestuje.

Z Geberitom stranka lahko izbira. Ker Geberit ponuja inovativne funkcije, kakovostne rešitve in raznolike oblike, izmed katerih stranka lahko najde pravo rešitev zase. Poleg tega Geberitove proizvode odlikujejo visoka zanesljivost in trajnost, med drugim zaradi 50 let izkušenj s podometnimi splakovalniki in zaradi zagotovljenih nadomestnih delov za 25 let.

Poleg osnovne funkcije splakovanja WC školjke splakovalniki Geberit ponujajo tudi dodatne funkcije:

- Odvajanje neprijetnih vonjav direktno iz WC školjke – Geberit DuoFresh
- Splakovanje brez dotika – senzorske aktivirne tipke
- Okvir za vstavljanje čistilnih tablet
- Velik izbor dizajnerskih aktivirnih tipk

Da bi se lahko pravilno informirala o raznolikih funkcijah in estetskih rešitvah, bi morala stranka vztrajati pri svetovanju in si vzeti svobodo izbire. V brošuri Geberitovih aktivirnih tipk in v spletnem razstavnem salonu pa lahko stranka izve več o Geberitovih splakovalnih sistemih in raznolikosti dizajnov, materialov in funkcij: www.geberit.si/izbira.





Ne spreglejte