Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 12. 2022,
22.04

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,41

11

Natisni članek

Baba Vanga

Torek, 27. 12. 2022, 22.04

1 leto, 4 mesece

Srhljive prerokbe Babe Vange za 2023

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,41

11

Baba Vanga

Ob koncu turbulentnega leta 2022, ki ga je zaznamovala ruska invazija na Ukrajino, se številni sprašujejo, kaj nam prinaša novo leto. Odgovor na to vprašanje bi lahko imela Bolgarka Vangelija Gušterova, bolj znana kot Baba Vanga oziroma Balkanski Nostradamus. Slepa jasnovidka je umrla leta 1996, njene napovedi za prihodnost pa še vedno vznemirjajo ljudi.

Med drugim naj bi Baba Vanga pravilno napovedala teroristični napad na ZDA 11. septembra 2001, smrt princese Diane, razpad Sovjetske zveze in jedrsko nesrečo v Černobilu. Kot trdijo njeni privrženci, so njene prerokbe v povprečju 85-odstotno pravilne. Med napovedmi, ki so se uresničile v letu 2022, so katastrofalne poplave, ki so marca letos prizadele območje Azije in Avstralije, pa tudi suša, s katero so se letos spopadali v številnih evropskih državah, in posledično pomanjkanje vode, kar je povzročalo težave v hrvaški Istri in tudi pri nas.

Napovedi Babe Vange za leto 2023 so vse prej kot optimistične. Slepa jasnovidka, vid je izgubila pri 12 letih, je za leto 2023 v glavnem podala pet grozljivih prerokb, in sicer pojav sončne nevihte, morebitno jedrsko eksplozijo, razvoj biološkega orožja, premik Zemljine orbite in prepoved naravnih rojstev, poroča Mirror.

Od sončne nevihte do otrok iz laboratorijev

Baba Vanga je prerokovala, da bo Zemlja doživela premik v svoji orbiti, čeprav podrobnosti o tem niso znane. Posledice bi lahko bile grozljive, takšna sprememba bi povečala globalno segrevanje, zelo visoke temperature pa bi lahko bile usodne za življenje na Zemlji. 

Ena od bolj alarmantnih prerokb Babe Vange je sončna nevihta, kakršni na Zemlji še nismo bili priča, opozorila pa je tudi pred morebitno eksplozijo jedrske elektrarne. Za prihajajoče leto je napovedala razvoj močnega in smrtonosnega biološkega orožja v eni od velikih držav, zaradi česar bi lahko umrlo na tisoče ljudi. Po njenih predvidevanjih naj bi naravna rojstva prepovedali, človeška življenja pa bi nastajala v laboratorijih, kjer bi bodoči starši lahko izbrali videz in značilnosti svojih otrok. 

Donald Trump, Vladimir Putin
Novice Katastrofalne prerokbe Babe Vange
Baba Vanga
Trendi Vesoljci, nov virus in cunamiji: srhljive napovedi Babe Vange za 2022

 

Ne spreglejte