Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 3. 2017,
16.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zavarovalnica Triglav Planica Planica smučarski skoki

Sreda, 22. 3. 2017, 16.00

6 let, 7 mesecev

Bliža se vseslovenski praznik smučarskih poletov, ki bo letos tekmovalno obarvan tudi za gledalce

Oglasno sporočilo

V Zavarovalnici Triglav že več kot 115 let skrbimo za varnejšo prihodnost generacij zavarovancev, že desetletja dolgo pa so sestavni del zgodbe o Planici.

 | Foto:

Poletom je Zavarovalnica Triglav zvesta skoraj pol stoletja (od leta 1969) in predstavlja nepogrešljiv del vseslovenskega praznika v dolini pod Poncami. In tudi letos, ko je največji športni dogodek tik pred vrati, organizatorji napovedujejo rekordne polete in poslastice za oči obiskovalcev. Dolina pod Poncami je tudi sicer sinonim za najdaljše polete orlov, zato si brez nje ni mogoče zamisliti sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih.

Zavarovalnica Triglav z novo aplikacijo Triglav Rekord nadgrajuje oglede smučarskih poletov

Smučarski skoki so že od nekdaj slovenski nacionalni šport, ki uživa pozornost gledalcev širom države. Letos so se pri Zavarovalnici Triglav odločili, da izkušnjo ogleda pred TV zasloni in v živo nadgradijo z inovativnim orodjem: novo mobilno aplikacijo Triglav Rekord, ki bo nadgradila analogni ogled in med gledalce vnesla še več tekmovalnosti, zanimanja in povezanosti s samimi skoki.

Gledalci in ljubitelji smučarskih poletov se bodo lahko bodisi pred domačimi TV zasloni ali v živo v Planici pomerili v napovedovanju pravilnih napovedi smučarskih poletov. Logiranje v aplikacijo in tekmovanje med športnimi navdušenci bo omogočeno med 24. in 26. marcem, ko bodo uporabniki aplikacije vzporedno s poleti lahko napovedovali dolžine skokov slovenskih orlov in njihovih tekmecev. Tisti igralci/uporabniki, ki se bodo s svojimi napovedmi najbolj približali dejanskim rezultatom, se bodo potegovali za privlačne nagrade. Zavarovalnica Triglav bo namreč najboljšim igralcem aplikacije podarila tri pametne telefone  iPhone 7, sedmim posameznikom bo omogočila nepozabno doživetje na dih jemajočem Planica Zip Line-u. Med vsemi, ki bodo vsaj 1x poskusili napovedati dolžino poletov, pa bomo izžrebali še 120 nagrad, kot so rekreativno letenje v vetrovniku in ogled Nordijskega centra Planica ter druge praktične nagrade.

 | Foto:

Aplikacija Triglav Rekord že na voljo

Številne aplikacije Zavarovalnice Triglav  vam omogočajo, da imate informacije vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija Triglav Rekord pa je zagotovo edina, ki omogoča napovedi rezultatov v živo in najboljše med tekmovalci bogato nagrajuje. Ekskluzivno v Planici in pred TV zasloni. Več informacij o aplikaciji in mehaniki je na voljo na rekord.triglav.si.

Brezplačna mobilna aplikacija Triglav Rekord je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android (4.4 in novejši) ali iOS (9.0 in novejši). Za pravilno delovanje potrebujete tudi aktivno internetno povezavo. Aplikacija je na voljo v spletni trgovini Google Play (za Android) in App Store (za iOS). Več o aplikaciji si lahko preberete na spletnem naslovu http://rekord.triglav.si.

 | Foto:

Ne spreglejte